Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dominic Fritz: Pregatim microbuze daca Ambulantele nu mai fac fata

România Liberă România Liberă,
Dominic Fritz: Pregatim microbuze daca Ambulantele nu mai fac fata

Dominic Fritz, primarul municipiului Timisoara, a anuntat ca se pregatesc microbuze de la Societatea. continuă pe România Liberă

Dominic Fritz a inceput sa faca dezvaluiri din Primaria Timisoara. Reactia dura a lui Nicolae Robu

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a declarat ca Primaria Timisoara a fost la un pas sa ramana fara curent din cauza restantelor. in plus, Fritz a anuntat ca, din cauza lipsei banilor, a oprit doua licitatii initiate de fosta administratie si aflate in derulare. Nicolae Robu a reactionat dur.

Dominic Fritz suspenda taxa pe paragina dupa ce Primaria Timisoara a pierdut toate procesele pe aceasta tema

Primarul Dominic Fritz a anuntat, marti, ca va cere oprirea supraimpozitarii proprietarilor care nu isi refac fatadele cladirilor istorice prin aplicarea taxei pe paragina, dupa ce primaria a pierdut toate procesele, el adaugand ca trebuie refacuta procedura astfel incat sa poata fi sustinuta in instante, transmite Agerpres.

CORONAVIRUS |Ambulantele din Timisoara nu mai fac fata: Pacientii cu COVID-19 vor fi preluati de microbuzele Societatii de Transport Public

Situatie ingrijoratoare la Timisoara, acolo unde rata incidentei cazurilor de coronavirus a ajuns la 7,63 la mia de locuitori. Ambulantele nu mai fac fata numarului mare de pacienti, astfel ca autoritatile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )