Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Motoc, la audieri la DNA Ploiesti

Adevărul Adevărul,
Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Motoc, la audieri la DNA Ploiesti

Vasile Motoc, primarul interimar al sectorului 1, a fost chemat luni la audieri la DNA Ploiesti. Din primele informatii, audierile ar avea legatura cu dosarul Chiliman. continuă pe Adevărul

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti

Viceprimarul cu atributii de primar al Sectorului 1, Vasile Motoc, a fost citat, luni, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare, informeaza Agerpres.

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au citat, luni, pe primarul interimar al Sectorului 1, Vasile Motoc, la sediul DNA Ploiesti, intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman.

UPDATE: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Motoc, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, insa nu a dat declaratii procurorilor.

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti

Viceprimarul cu atributii de primar al Sectorului 1, Vasile Motoc, a fost citat, luni, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

Primarul interimar al Sectorului 1 a fost citat la DNA Ploiesti, acesta este suspectat ca ar fi primit mita

Primarul interimar al Sectorului 1 al Capitalei, Vasile Motoc, a fost citat luni la sediul DNA Ploiesti , in dosarul de coruptie al fostului edil al Primariei.

Nou scandal la Primaria sector 1. Interimarul Vasile Motoc, suspectat de luare de mita

Fotoliul de edil al sectorului 1 din Capitala pare lovit de ghinion. Dupa invinuirea pentru coruptie a lui Andrei Chiliman, acum si interimarul sau, Vasile Motoc, are probleme penale, potrivit.

Promisiuni. Pasajul Piata Sudului ar putea fi gata pe 30 iunie. Primarul interimar al Capitalei a vizitat ieri santierul

Lucrarile la pasajul de la Piata Sudului ar putea fi terminate in luna iunie, desi termenul initial era decembrie 2015. Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a facut ieri o vizita pe santier, pentru a vedea stadiul lucrarilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )