Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

România Liberă România Liberă,
Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au citat, luni, pe primarul interimar al Sectorului 1, Vasile Motoc, la sediul DNA Ploiesti, intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman. continuă pe România Liberă

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti

Viceprimarul cu atributii de primar al Sectorului 1, Vasile Motoc, a fost citat, luni, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare, informeaza Agerpres.

Surse: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti

Viceprimarul cu atributii de primar al Sectorului 1, Vasile Motoc, a fost citat, luni, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie disjuns din cel in care este urmarit penal primarul Andrei Chiliman, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

UPDATE: Primarul interimar al Sectorului 1, citat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de luare de mita

Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Motoc, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, insa nu a dat declaratii procurorilor.

Primarul interimar al sectorului 1, Vasile Motoc, la audieri la DNA Ploiesti

Vasile Motoc, primarul interimar al sectorului 1, a fost chemat luni la audieri la DNA Ploiesti. Din primele informatii, audierile ar avea legatura cu dosarul Chiliman.

Primarul interimar al Sectorului 1 a fost citat la DNA Ploiesti, acesta este suspectat ca ar fi primit mita

Primarul interimar al Sectorului 1 al Capitalei, Vasile Motoc, a fost citat luni la sediul DNA Ploiesti , in dosarul de coruptie al fostului edil al Primariei.

Promisiuni. Pasajul Piata Sudului ar putea fi gata pe 30 iunie. Primarul interimar al Capitalei a vizitat ieri santierul

Lucrarile la pasajul de la Piata Sudului ar putea fi terminate in luna iunie, desi termenul initial era decembrie 2015. Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a facut ieri o vizita pe santier, pentru a vedea stadiul lucrarilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )