Libnet.ro
UNICEF

07:00

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat la DNA. Baronul local, pus sub urmarire penala

Adevărul Adevărul,
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat la DNA. Baronul local, pus sub urmarire penala

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis si Pinalti, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV. Potrivit unor surse judiciare, baronul local a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. continuă pe Adevărul

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat la DNA

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis si Pinalti, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV.

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, urmarit penal de DNA

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, postul sau de televiziune. Acuzatiile care i se aduc sunt legate de trafic de.

Primarul Gheorghe Stefan Pinalti, audiat la DNA

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan poreclit Pinalti), s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in legatura cu dosarul privind suspiciuni de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului CNA), potrivit surselor din presa.

Primarul Gheorghe Stefan Pinalti, audiat la DNA, in dosarul in care s-a inceput urmarirea penala impotriva lui Hrebenciuc si a Laurei Georgescu

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in legatura cu dosarul privind suspiciuni de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului CNA), anunta Agerpres.

VIDEO UPDATE Primarul Gheorghe Stefan Pinalti a fost pus sub urmarire penala in dosarul CNA in care mai sunt anchetati Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA) unde a fost anuntat ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul privind suspiciuni de coruptie la Consiliul National al Audiovizualului CNA).

Primarul din Piatra Neamt, urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV (VIDEO)

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este urmarit penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, fiind acuzat ca ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc sa intervina la CNA pentru obtinerea.

Viorel Hrebenciuc, pus sub acuzare de DNA, in dosarul Giga TV

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost pus sub acuzare de Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un dosar in care este suspectat pentru interventii la Consiliul National al Audiovizualului CNA), ca sa determine institutia sa revina asupra deciziei de retragere a licentei postului de televiziune, Giga TV, detinut de primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )