Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primarul Sorin Oprescu A APRINS LUMINITELE de Craciun din Capitala

Antena3 Antena3,
Primarul Sorin Oprescu A APRINS LUMINITELE de Craciun din Capitala

In aceasta seara, s-au aprins luminitele de sarbatori in Capitala. in Piata Universitatii a fost montat un brad inalt de 16 metri. Primarul general Sorin Oprescu a aprins luminitele, inconjurat. continuă pe Antena3

Primarul Sorin Oprescu a aprins luminile de sarbatori din Bucuresti

Primarul Sorin Oprescu a aprins, sambata seara luminile de sarbatori din Bucuresti. Cele peste 3 milioane de becuri au fost aprinse din Piata Universitatii, impreuna cu cei trei nepoti ai primarului si inca doi copii.

Astazi se aprind luminitele de Craciun din Bucuresti

Astazi Capitala imbaca haine de sarbatoare. in aceasta seara la ora 18. 00, primarul general Sorin Oprescu va aprinde aproape trei milioane de beculete pentru sarbatorile de iarna. Ghirlandele luminoase se vor.

Astazi se aprind luminitele de Craciun din Bucuresti

In aceasta seara la ora 18. 00, primarul general al Capitalei Sorin Oprescu va aprinde aproape trei milioane de beculete pentru sarbatorile de iarna.

Lucrarile la sala polivalenta si reabilitarea patinoarului Flamaropol vor incepe pana la sfarsitul anului. Sorin Oprescu vrea si o linie de tren de mare viteza intre Aeroportul Otopeni si Arena Nationala

Lucrarile la sala polivalenta din incinta complexului National Arena vor demara in acest an, daca vremea o va permite, a anuntat miercuri primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. Edilul spune ca si lucrarile de reconstructie a patinoarului Flamaropol ar putea incepe pana la sfarsitul anului, licitatia pentru desemnarea constructorului fiind aproape gata. Municipalitatea vrea sa preia de la Guvern bazinele de natatie si hotelul Sport din acest complex pentru a le reface.

Mos Craciun din Finlanda, in prima sa vizita oficiala in Romania

Mos Craciun din Finlanda va vizita regatul sau din Bucuresti, intre 10 si 14 decembrie, in prima sa vizita oficiala in Romania, timp in care copiii ii vor putea spune ce-si doresc sa primeasca de sarbatori si se vor putea fotografia alaturi de.

Iohannis si Blaga petrec victoria alegerilor alaturi de 400 de liberali, la un restaurant din Capitala (VIDEO)

Klaus Iohannis, petrecere cu 400 liberali la un restaurant din Capitala. Consilieri generali, presedinti de organizatii, vicepresedinti de organizatii, parlamentari, toti iau parte la intalnirea cu.

Iohannis si Blaga s-au intalnit cu parlamentarii si liderii PNL la un restaurant din Capitala

Liderii si parlamentarii PNL s-au intalnit miercuri seara, impreuna cu presedintele ales Klaus Iohannis si copresedintele PNL, Vasile Blaga, la un restaurant din Capitala pentru a sarbatori victoria din alegerile prezidentiale, potrivit agentiei Mediafax.

Iohannis a convocat liderii PNL la un restaurant din Capitala

Liderii si parlamentarii PNL s-au intalnit miercuri seara, impreuna cu presedintele ales Klaus Iohannis la un restaurant din Capitala pentru a sarbatori victoria din alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax.

Filme documentare despre comunism si discriminare, pentru liceenii din Capitala

Liceenii din Capitala vor putea afla mai multe despre comunism, discriminarea romilor si protectia mediului inconjurator, printr-un program de filme documentare, derulat in noiembrie si decembrie. Programul a fost initiat de asociatia One World, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB).

Protest impotriva zidului de beton ridicat de Primaria sector 3 pe bd. Unirii din Capitala

Mai multi cetateni din sectorul 3 al Capitalei au anuntat pe Facebook ca vor protesta duminica impotriva initiativei Primariei sectorului 3 de a ridica un zid de beton pe bd. Unirii, pe fasia de spatiu verde de langa magazinul Unirea. Reprezentantii Primariei sector 3 spun ca acest zid este un element de decor urban care are scopul de a aduce un plus de identitate zonei, iar in momentul finisarii, el va fi imbracat in piatra naturala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )