Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

B1 B1,
Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar. Decizia luata marti. continuă pe B1

Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, marti,.

Romeo Stavarache si Liviu Goian, pusi sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, astazi, definitiv, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Primarul Romeo Stavarache, sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a hotarat, marti, instanta suprema, relateaza Mediafax.

Primarul suspendat al Bacaului a fost pus sub control judiciar. Romeo Stavarache, dupa sapte luni de arest, ar putea reveni in Primarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis marti, 3 februarie, ca Romeo Stavarache, primarul suspendat al municipiului Bacau sa fie cercetat si judecat in stare de control judiciar. Edilul a fost incarcerat la Inspectoratul de Politie al judetului Bacau si la Penitenciarul Bacau, de pe 1 iulie, pana pe 3 septembrie, iar de atunci, in arest la domiciliu. Masura controlului judiciar este aplicabila si lui Liviu Goian si Liviu Cenusa.

Romeo Stavarache are voie sa iasa din casa. Edilul suspendat al Bacaului a fost pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau va fi cercetat sub control judiciar. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis, marti, inlocuirea arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. Deizia este definitiva.

Inca mai aud tipetele prizonierilor. Un fost ofiter nazist a fost pus sub acuzare in Germania. Acum are 93 de ani

Fostul ofiter nazist Oskar Groening, in varsta de 93 de ani, a fost pus sub acuzare in Germania pentru rolul sau in uciderea a cel putin 300. 000 de persoane in lagarul de la Auschwitz, relateaza Sky.

Fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, pus sub control judiciar

Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, in dosarul in care un numar de 43 de edili din judetul Arges sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )