Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primarul Timisoarei, catre presedintele Consiliului Judetean Timis, un pupacios renumit: Sa nu ma mai pupi niciodata

Adevărul Adevărul,
Primarul Timisoarei, catre presedintele Consiliului Judetean Timis, un pupacios renumit: Sa nu ma mai pupi niciodata

Dialog halucinant intre fostii lideri ai USL Timis, primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu, si presedintele CJ Timis, social-democratul Titu Bojin. intr-o emisiune de la un post de televiziune local, Robu i-a spus, nervos, lui Bojin, renumit in Timisoara pentru ca pupa in stanga si in dreapta, sa nu il mai pupe cand se vad. continuă pe Adevărul

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, pus sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri noapte, Tribunalul Iasi, care a dispus aceeasi masura preventiva si pentru angajatele CJ Teodora Jinga si Carmen Irimescu.

Primarul Timisoarei propune transformarea orasului in metropola prin inghitirea comunelor invecinate

Cunoscut pentru ideile sale excentrice, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, lanseaza o noua idee cu bataie pe termen mediu si lung: transformarea Timisoarei intr-o metropola prin unirea cu comunele limitrofe.

Cristian Adomniei, seful Consiliului Judetean Iasi, cercetat in libertate sub control judiciar. Liberalul este cercetat penal de DNA intr-un dosar privind fraudarea banilor publici

Cristian Adomnitei, seful Consiliului Judetean Iasi, va fi cercetat in stare de libertate, sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA Iasi au cerut vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Tribunalului Iasi, arestarea preventiva a sefului liberalilor ieseni, dar si a altor trei persoane intr-un dosar de fraudare a fondurilor publice.

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu: Ne e teama ca pot sa apara intelegeri intre magazine, intre producatori, care sa incerce sa pastreze in profiturile lor reducerea TVA. Vom da amenzi foarte mari

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, luni, ca se teme ca in aceasta perioada sa nu apara intelegeri intre magazine, lanturi de magazine si intre producatori care sa.

Asaltul facut de procurorii anticoruptie asupra Consiliului Judetean Suceava fara rezultate concrete, deocamdata

Daca perchezitiile facute de procurorii DNA la Consiliul Judetean Suceava a agitat apele destul de puternic, deocamdata rezultatele nu se vad, iar persoanele vizate de ancheta isi vad in continuare de treaba, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Fostul detinut politic Octav Bjoza, decorat cu cea mai inalta distinctie a tarii de catre presedintele Iohannis, acuzat de participare la evenimente legionare

Fostul detinut politic decorat de presedintele Klaus Iohannis, Octav Bjoza, se afla din dou in centrul unor controverse. Acesta este acuzat ca ar participat la evenimente legionare. in acest context, Centrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )