Libnet.ro
UNICEF

00:08

Primarul Timisoarei se plange ca nu poate alunga ciorile din centrul orasului

România Liberă România Liberă,
Primarul Timisoarei se plange ca nu poate alunga ciorile din centrul orasului

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, se plange ca nu poate alunga ciorile din spatele Catedralei Mitropolitane din centrul orasului, orice masura ar lua, deoarece pasarile sunt inteligente si punctuale si nu se sperie de aparatele care imita sunetele soimilor, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Primarul Timisoarei a abandonat discursul unui diplomat sarb. Motivul: un interviu despre unificarea dreptei la Romania TV Bucuresti

Sala de Consiliu a Primariei Timisoara a fost marti scena une intamplari jenante care l-a avut in prim-plan pe primarul Nicolae Robu. Edilul i-a dat cuvantul consulului general al Serbiei la Timisoara, pentru un discurs dedicat Zilelor Culturii Sarbe, in timp ce parasea sala de sedinte pentru o interventie despre unificarea dreptei la Romania TV Bucuresti.

Refugiul din centrul orasului Cluj-Napoca

Desi se afla in mijlocul unui oras mare, aceasta casa refuza sa se piarda in peisajul citadin si se incapataneaza sa iasa din tiparul standard al caselor monotone care o inconjoara.

Dan Adamescu i-a vandut fiului vitreg 3,6% din centrul comercial Unirea cu 500.000 de euro

Omul de afaceri Dan Adamescu i-a vandut fiului sau vitreg, Rani Palade, pentru 2,2 milioane de lei 498. 400 euro), actiuni reprezentand 3,6% din Unirea Shopping Center SCDM), companie controlata indirect de familia Adamescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )