Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primarul unei comune din Vaslui a fost gasit incompatibil de ANI

B1 B1,
Primarul unei comune din Vaslui a fost gasit incompatibil de ANI

Primarul comunei Todiresti din Vaslui, Petrica Simiuc, a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o. continuă pe B1

Primarul unei comune vrancene, batut crunt de un hot prins la furat e struguri

Primarul unei comune din Vrancea a fost batut crunt de un hot venit la furat de struguri in curtea edilului. in urma acestei altercatii, Valerica Zamfirescu a ajuns cu contuzii grave la spital, scrie Monitorul d.

Sentinta pentru violatorii din Vaslui a fost contestata de procurori

Sentinta Judecatoriei Vaslui prin care cei sapte tineri din Valeni au fost condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost contestata de procurori, care au considerat ca pedepsele primite de agresori,.

Trei baieti cu dizabilitati din Vaslui, ABUZATI SEXUAL. Politia a deschis o ANCHETA

Trei adolescenti cu dizabilitati, dintr-un centru de plasament din Barlad, ar fi fost abuzati sexual de un barbat de 47 de ani. Politistii din Vaslui si Directia pentru Protectia Copilului au deschis anchete in acest caz.

Unul dintre violatorii din Vaslui ar suferi de depresie. Nu se poate obisnui cu detentia si a amenintat ca se sinucide

Unul dintre violatorii din Vaslui ar fi ajuns la psihiatrie. Ioan Surleac nu se poate obisnui cu detentia, plange fara oprire si nu poate dormi de frica, scrie cancan. ro. Baiatul a fost condamnat la cinci ani si.

Timisoara: Un tanar a fost gasit mort pe malul raului Bega, avand la gat un un colier autoblocant din plastic

Un tanar a fost gasit mort, marti, pe malul raului Bega din Timisoara, avand prins la gat un colier autoblocant din plastic, informeaza Medafax. Trupul tanarului a fost descoperit de trecatori care au sunat.

O crima teribila ingrozeste Timisoara. Cum a fost gasit un tanar

Un tanar care avea prins la gat un colier autoblocant din plastic a fost gasit mort, marti, pe malul raului Bega din Timisoara, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest .

Trei dintre violatorii din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi. Vezi ce motiv au invocat

Violatorii din Vaslui care au primit pedepsele cele mai grele din dosar cer stramutarea procesului la Iasi. Este vorba despre Silviu Avadanei, Bolboceanu Petrica, ambii condamnati la 7 ani de inchisoare si Burada.

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a ajuns la psihiatru pentru ca nu se poate obisnui cu detentia si ameninta ca se va sinucide

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui a ajuns la psihiatrie. Potrivit cancan. ro, tanarul, condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, nu se poate obisnui cu detentia.

ANI: Primarul din Todiresti, INCOMPATIBIL

Primarul comunei Todiresti, din judetul Vaslui, Petrica Simuc, a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca edilul a detinut simultan cu functia de primar si calitatea de persoana fizica autorizata, potrivit unui comunicat ANI.

Un primar dintr-o comuna vasluiana, gasit in incompatibilitate de ANI

Primarul comunei Todiresti din Vaslui, Petrica Simiuc, a fost gasit in incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI), care a constatat ca acesta are si calitatea de comerciant si ca a administrat o firma.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )