Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primele 6.443 de doze de vaccin Moderna au fost administrate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primele 6.443 de doze de vaccin Moderna au fost administrate

Primele 6. 443 de doze de vaccin Moderna au fost administrate, joi, fiind inregistrata o reactie adversa de tip general. Totodata, 16. 150 de persoane au primit serul Pfizer, din care aproape 13. 500 au facut rapelul, fiind inregistrate 83 de reactii adverse. continuă pe Ziarul Bursa

Primele doze de vaccin anti-COVID Moderna au fost administrate in Romania. Serul a fost folosit pentru 6.443 de persoane si s-a inregistrat o singura reactie adversa

Primele 6. 443 de doze de vaccin anti-COVID produs de compania Moderna au fost administrate in Romania, fiind inregistrata o singura reactie adversa. Totodata, in cursul zilei de azi, in tara noastra, au fost.

Avionul incarcat cu doze de vaccin de la Moderna nu a putut ateriza la Craiova. De ce a fost amanat zborul

Aeronava trebuia sa aterizeze la ora 7,30 pe aeroportul din Craiova. Masinile militare erau deja pregatite sa incarce dozele de vaccin care au fost alocate Centrului Regional de Distrubutie din Craiova.

42.000 doze de vaccin Moderna ajung in Romania

Un numar de 42. 000 de doze de vaccin Moderna vor ajunge vineri la Institutul National de Cercetare-D.

Primele doze de vaccin anti-COVID de la Moderna vor fi distribuite miercuri in centrele de vaccinare din Romania

Primele doze de vaccin impotriva COVID de la Moderna - 26. 210 - vor fi distribuite miercuri catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. Pana acum, in Romania a fost folosit doar vaccinul Pfizer BioNTech, iar din cauza intarzierilor in livrarea acestuia au fost amanate de doua ori programarile pentru persoanele incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare.

Peste jumatate de milion de doze de vaccin anti-COVID19 administrate in Serbia

Serbia a administrat deja peste jumatate de milion doze de vaccin anti-COVID19, a informat televiziunea de stat RTS, precizand ca pana astazi fusesera inoculate cu prima doza 513. 652 de persoane.

R. Moldova spune ca va primi primele doze de vaccin contra Covid-19 la mijlocul acestei luni Cate doze vor ajunge in prima faza prin programul COVAX

Primele loturi de vaccin impotriva COVID-19 vor ajunge in Republica Moldova la mijlocul lunii februarie, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii de peste Prut, citat de Radio Chisinau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )