Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primele doze de vaccin anti-COVID Moderna au fost administrate in Romania. Serul a fost folosit pentru 6.443 de persoane si s-a inregistrat o singura reactie adversa

B1 B1,
Primele doze de vaccin anti-COVID Moderna au fost administrate in Romania. Serul a fost folosit pentru 6.443 de persoane si s-a inregistrat o singura reactie adversa

Primele 6. 443 de doze de vaccin anti-COVID produs de compania Moderna au fost administrate in Romania, fiind inregistrata o singura reactie adversa. Totodata, in cursul zilei de azi, in tara noastra, au fost. continuă pe B1

Primele doze de vaccin anti-COVID de la Moderna vor fi distribuite miercuri in centrele de vaccinare din Romania

Primele doze de vaccin impotriva COVID de la Moderna - 26. 210 - vor fi distribuite miercuri catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. Pana acum, in Romania a fost folosit doar vaccinul Pfizer BioNTech, iar din cauza intarzierilor in livrarea acestuia au fost amanate de doua ori programarile pentru persoanele incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare.

Peste 100 de milioane de doze de vaccin contra Covid-19, administrate deja in lume. Cum sta Romania in TOPURILE privind rata vaccinarii si numarul total de doze

Peste 100 de milioane de doze de vaccinuri contra Covid-19 au fost deja administrate in lume, potrivit unei centralizari Bloomberg, care subliniaza ca s-a trecut de aceasta borna la doar doua luni dupa ce primele studii clinice au fost supuse analizei autoritatilor de reglementare occidentale.

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite miercuri in tara

Primele 26. 210 doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite, miercuri, catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare, a anuntat Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV).

Von der Leyen: Pfizer va livra UE, in trimestrul doi, 75 de milioane de doze de vaccin anticovid in plus Cate dintre ele vor ajunge in Romania

Pfizer si BioNTech vor livra 75 de milioane de doze de vaccin in plus in al doilea trimestru din acest an, a anuntat luni sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

R. Moldova spune ca va primi primele doze de vaccin contra Covid-19 la mijlocul acestei luni Cate doze vor ajunge in prima faza prin programul COVAX

Primele loturi de vaccin impotriva COVID-19 vor ajunge in Republica Moldova la mijlocul lunii februarie, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii de peste Prut, citat de Radio Chisinau.

Primele 6.443 de doze de vaccin Moderna au fost administrate

Primele 6. 443 de doze de vaccin Moderna au fost administrate, joi, fiind inregistrata o reactie adversa de tip general. Totodata, 16. 150 de persoane au primit serul Pfizer, din care aproape 13. 500 au facut rapelul, fiind inregistrate 83 de reactii adverse.

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite miercuri in tara

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat ca primele 26. 210 doze de vaccin impotriva COVID-19 de la Moderna vor fi distribuite, miercuri, catre centrele.

Republica Moldova va primi primele doze de vaccinuri anti-covid la mijlocul lui februarie

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 vor ajunge in Republica Moldova la mijlocul lunii februarie in cadrul programului COVAX pentru a asigura accesul echitabil la vaccinurile anticoronavirus pentru tarile sarace, a informat intr-un comunicat de presa Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale.

Sefa DSP, infectata cu virusul covid dupa ambele doze de vaccin. Cum a fost posibil asa ceva

Sefa DSP, infectata cu virusul covid dupa ambele doze de vaccin. Valeria Andreescu, directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica Dolj, a fost depistata pozitiv cu virusul Sars-Cov-2 la numai trei zile dupa ce a primit a doua doza de vaccin anti-COVID-19. Cum a fost posibil asa ceva si cum se simte acum femeia. Sefa .

Valeriu Gheorghita: 948.149 de doze de vaccin BioNTechPfizer si 36.000 de doze de la Moderna, receptionate pana acum in Romania. 1826 de doze au fost irosite 79% dintre cei vaccinati cu prima doza, persoane vulnerabile (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a prezentat, marti, noi date cu privire la evolutia campaniei de imunizare in Romania. Pana acum, in tara noastra au.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )