Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primele contacte SUA-Cuba, din 21 ianuarie

România Liberă România Liberă,
Primele contacte SUA-Cuba, din 21 ianuarie

Reprezentanti ai Statelor Unite si ai Cubei vor avea, incepand din 21 ianuarie, la Havana, primele contacte oficiale in vederea normalizarii relatiilor diplomatice, a anuntat joi Departamentul de Stat, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Statele Unite si Cuba vor avea primele contacte oficiale pe 21 si 22 ianuarie

Statele Unite si Cuba vor avea incepand din 21 ianuarie, la Havana, primele contacte oficiale in vederea normalizarii relatiilor diplomatice, a anuntat joi Departamentul de Stat, relateaza AFP, conform.

FOTO: Solidaritate! Cum arata PRIMELE PAGINI ale ziarelor din intreaga lume, dupa ATACUL TERORIST de la saptamanalul francez CHARLIE HEBDO

Marile publicatii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, SUA si Canada, au dezbatut, pe larg, subiectul atacului terorist petrecut miercuri, de la publicatia saptamanala franceza Charlie Hebdo din Paris, in care si/au pierdut viata 12 oameni, dintre care opt erau jurnalisti.

SUA: Juratii din procesul atentatelor din Boston, fara acces la televizor, ziare si internet

Judecatorul George OToole le-a interzis juratilor sa se uite la televizor, sa citeasca ziarele si sa navigheze pe internet. Ordinul judecatorului, cu aplicare imediata, nu se refera decat la informatiile legate de atentatele de la maraton si la proces, in care este judecat autorul acestora, Djohar Tarnaev, in varsta de 21 de ani. Cei care nu respecta regulile vor fi pedepsiti pentru ultraj fata de un magistrat a precizat judecatorul. Dar juratilor li se va permite sa se intoarca acasa in fiecare seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )