Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite si Cuba vor avea primele contacte oficiale pe 21 si 22 ianuarie

Antena3 Antena3,
Statele Unite si Cuba vor avea primele contacte oficiale pe 21 si 22 ianuarie

Statele Unite si Cuba vor avea incepand din 21 ianuarie, la Havana, primele contacte oficiale in vederea normalizarii relatiilor diplomatice, a anuntat joi Departamentul de Stat, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Primele contacte SUA-Cuba, din 21 ianuarie

Reprezentanti ai Statelor Unite si ai Cubei vor avea, incepand din 21 ianuarie, la Havana, primele contacte oficiale in vederea normalizarii relatiilor diplomatice, a anuntat joi Departamentul de Stat, relateaza AFP.

Noua forma de gripa, identificata in Europa si Statele Unite

In Statele Unite si Europa au fost identificate cazuri de gripa cu o tulpina AH3N2 care este usor diferita de cea din vaccinul existent si care poate da forme severe de boala, au anuntat autoritatile sanitare.

Statele Unite condamna bombardamentul armatei libiene asupra petrolierului Araevo

Statele Unite au condamnat, marti, bombardarea, duminica, de catre aviatia libiana a unui petrolier in largul portului Derna, controlat de islamistii din gruparea terorista Statul Islamic, in urma caruia au murit doi oameni, un grec si un roman.

Statele Unite ofera 250 de blindate armatei irakiene

Statele Unite au oferit 250 de vehicule blindate armatei irakiene, pentru operatiunile militare contra retelei teroriste Stat Islamic, anunta ambasadorul american la Bagdad, Stuart Jones, citat de AFP, conform.

Statele Unite critica initiativa Israelului de blocare a fondurilor Autoritatii Palestiniene

Statele Unite se opun initiativei Guvernului Israelului de blocare a fondurilor destinate Autoritatii Palestiniene, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP.

Consultarile intre presedinte si partide vor avea loc luni, la Palatul Cotroceni

Consultarile intre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor politice parlamentare vor avea loc, luni, incepand cu ora 10. 00, la Palatul Cotroceni. in cadrul intalnirii, se va discuta incheierea unui.

Coreea de Sud: Phenianul are rachete nucleare care pot ajunge in Statele Unite

Coreea de Sud sustine ca vecinii de la nord au realizat focoase nucleare compacte, care ar putea atinge tarmul Statelor Unite. De asemenea, Seul sustine ca Phenianul nu da semne ca ar inceta programul nuclear,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )