Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primele imagini cu masacrul din Nigeria

România Liberă România Liberă,
Primele imagini cu masacrul din Nigeria

Imaginile facute din satelit, in 7 ianuarie, arata distrugerea a doua sate, conform Amnesty International, citat de BBC. continuă pe România Liberă

VIDEO Imagini filmate din elicopter cu Marsul solidaritatii din Paris

Cotidianul Le Monde publica imagini filmate din elicopter cu Marsul solidaritatii de duminica de la Paris imagini ale agentiei France Presse). Cel putin 3,7 milioane de persoane au manifestat duminica in Franta impotriva terorismului, in urma atentatelor din ultimele zile din Paris, o cifra care reprezinta cea mai mare mobilizare contorizata vreodata in istoria Frantei, potrivit Ministerului de Interne de la Paris.

Industria a crescut cu 6,3% in primele 11 luni din 2014

Industria a crescut cu 6,3% ca serie bruta in primele 11 luni din 2014 si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,5%, arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS).

Paris: Primele imagini din timpul atacului terorist din magazinul evreiesc. Ostatici ingroziti si cadavre pe jos

La o saptamana de la atac, cotidianul britanic Daily Mail publica primele fotografii din magazinul din Paris in care au murit patru oameni. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere il arata pe teroristul.

VIDEO Charlie Hebdo: Primele imagini din interiorul supermarket-ului evreiesc: Coulibaly ameninta oamenii cu arma si se vad cadavre pe podea

Daily Mail publica in editia online de miecuri imagini in exclusivitate din interiorul magazinului evreiesc din Paris unde Coulibaly, in varsta de 32 de ani, a ucis 4 oameni si a luat 17 ostatici. Pe imaginile video se vede cum acesta ameninta cu arma si cere deconectarea camerelor de supraveghere, iar pe jos se vad intinse mai multe cadavre.

Al-Qaida a revendicat atacul de la Charlie Hebdo: cine a comandat masacrul din Paris

Al-Qaida in Yemen a revendicat atentatul care a avut loc saptamana trecuta la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris. Intr-o inregistrare video postata miercuri pe Internet, organizatia a precizat ca atacul a fost comis la ordinul liderului Al-Qaida,.

Masacrul din Chios

Astazi, insula Chios este un loc pasnic. Situata undeva langa coasta Asiei Mici, pe insula sunt livezile din care se obtine faimoasa rasina de mastic. Tot acolo se face si vinul de Chios, cunoscut inca din Antichitate.

Lucrarile in constructii au inregistrat scaderi in primele 11 luni din 2014

Volumul lucrarilor in constructii a scazut, in primele 11 luni ale anului 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata, in comparatie cu aceeasi perioada din anul anterior, cifre negative fiind consemnate la lucrarile de reparatii capitale, dar si la cele de intretinere si reparatii curente, arata datele provizorii ale Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

Industria a crescut cu 8% in primele 11 luni din 2014

Cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa a crescut in primele 11 luni ale anului trecut cu 8% comparativ cu aceeasi perioada din 2013, potrivit datelor anuntate marti de Institutul National de Statistica INS).

Astra Asigurari: Venituri de 555 milioane lei si profit de 55 milioane lei in primele noua luni din 2014

Astra Asigurari, companie aflata in administrare speciala, a inregistrat venituri din subscrierea de polite de asigurare de 555 milioane lei si un profit de 55 milioane lei, a anuntat joi KPMG Advisory, administratorul special al asiguratorului. In prezent, Astra se afla in curs de finalizare a formalitatilor legale de inregistrare a operatiunii de majorare a capitalului social din luna octombrie 2014, imediat dupa finalizarea acestei etape urmand sa demareze a doua operatiune de majorare de capital. Majorarea capitalului social cu 490 milioane de lei, in mai multe etape, este una din masurile care urmeaza a fi luate pentru redresarea activitatii Astra Asigurari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )