Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele noutati din Windows Phone 8.1: butoanele vor fi virtuale ca la Android

Adevărul Adevărul,
Primele noutati din Windows Phone 8.1: butoanele vor fi virtuale ca la Android

Microsoft are in lucru urmatoarea versiune de Windows Phone si una dintre noutati este la navigare. Nu vor mai fi butoane capacitive, ca in prezent, ci vor fi integrate in sistemul de operare, cum a facut Google in Android. continuă pe Adevărul

Schimbari Windows Phone 9: Ce se intampla cu interfata Metro?

Odata cu Windows Phone 7, Microsoft a reinventat interfata sistemului de operare pentru mobile. Ei bine,s-ar putea intampla din nou, compania se pare ca pregateste o serie de schimbari Windows Phone 9. Desi aproape ca ne-am obisnuit sa vedem patrate si elemente de grafica 2D pe toate produsele preinstalate cu un sistem de operare Microsoft din ultimii doi-trei ani, Windows Phone 9 s-ar putea sa vine cu o distantare de la aceleasi concepte. O parte din schimbari Windows Phones-ar putea [].

Microsoft ataca frontal Google: Windows Phone gratuit pentru toti producatorii

Microsoft ia in considerare oferirea gratuita a sistemelor de operare Windows Phone si WIndows RT pentru producatorii de dispozitive mobile, in incercarea de a castiga cota de piata fata de Android de la Google, care foloseste aceasta tactica.

Reteaua sociala Microsoft Socl revine la viata pe Windows Phone

Desi nu a fost un succes de piata, reteaua sociala Microsoft Socl a fost reinventata de companie ca aplicatie de WP. Multi dintre voi s-ar putea sa fi ratat lansarea de acum cativa ani a retelei de socializare MicrosoftSoclsi acest lucru e de inteles. Nu ati fost singuri. La momentul respectiv, gigantul din Redmond a incercat sa creeze un proiect complementar pentru produsele deja existente in acest ecosistem stufos al retelelor de socializare. incerca sa ofere o altfel de metoda [].

New artist: The SoapGirls, bombele din Africa de Sud care vor sa dea lovitura cu piesele Lie To Me si Looking For Love! Asculta-le aici!

Astazi facem cunostinta cu un nou girl band, mai exact un duo feminin din Africa de Sud alcatuit din surorile Camille Mille si Noemie Mie Debray. Nascute in Paris si crescute in Africa de Sud, cele doua frumoase si talentate fete cauta acum sa isi faca marele debut pe piata din Statele Unite. Camille si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )