Libnet.ro
UNICEF

12:00

Primele reactii dupa cutremurul de 5,5 grade

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primele reactii dupa cutremurul de 5,5 grade

Prima reactie dupa seismul de noaptea trecuta: reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in urma cutremurului de 5,5 grade pe scara Richter produs in noaptea de sambata spre duminica, in zona Vrancea, care a fost simtit si la Bucuresti, nu au fost. continuă pe Wall-Street Ro

Primele reactii dupa cutremurul de 5,5 grade. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat o sedinta de urgenta

Prima reactie dupa seismul de noaptea trecuta: reprezentantii Primariei Capitalei spun ca in urma cutremurului de 5,5 grade pe scara Richter produs in noaptea de sambata spre duminica, in zona Vrancea, care a fost simtit si la Bucuresti, nu au fost.

Bucurestiul a scapat cu fata curata dupa cutremurul de azi-noapte. ...

Cutremurul din noaptea trecuta nu a provocat pagube materiale in Bucuresti, anunta Primaria Capitalei, conform Mediafax. Cu atat mai mult cu cat se stie ca in Bucuresti sunt 190 de cladiri cu risc maxim de pragusire in cazul unui cutremur major. Cutremurul cu magnitutinea de 5,5 pe scara Richter, produs la ora 4. 37, a fost urmat de cateva replici, cea mai recenta azi dimineata, la ora 9. 08, avand magnitudinea de 2,7. Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs .

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )