Libnet.ro
UNICEF

07:00

PRIMELE REZULTATE PARTIALE ale alegerilor parlamentare

Antena3 Antena3,
PRIMELE REZULTATE PARTIALE ale alegerilor parlamentare

Www. antena3. ro va prezinta primele rezultate partiale facute publice de CCSB. Prezenta la vot in primele trei ore de la deschiderea urnelor a fost, la nivel national, de 4,52%. in Bucuresti, prezenta la vot p. continuă pe Antena3

ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

Trei cutremure in Romania, in ziua alegerilor parlamentare

Trei cutremure s-au produs in Romania, in ziua alegerilor parlamentare, cel mai puternic dintre ele avand o magnitudine de 3,3 grade. Primul seism s-a inregistrat in zona Vrancea, la ora 03. 00, cu o magnitudine de.

9 decembrie: Ziua alegerilor parlamentare in Romania, ziua luptei anticoruptie la nivel mondial

In ziua alegerilor parlamentare din Romania, 9 decembrie, se sarbatoreste, la nivel mondial, lupta impotriva coruptiei. Initiativa ONU, aflata in cel de-al noualea an de celebrare, este recunoscuta.

VIDEO Traian Basescu, ultimul mesaj inaintea alegerilor parlamentare: Va chem, romani, sa veniti la vot! Eu votez

Un ultim mesaj al presedintelui Traian Basescu inaintea alegerilor parlamentare de duminica a fost postat sambata dupa-amiaza pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului: Va chem, romani, sa veniti la vot si sa spuneti daca vreti in zona gri sau sa ne consolidam acolo unde eu am crezut ca este locul nostru - in Europa si in parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care il veti da maine. eniti la vot! Eu votez, spune Traian Basescu in mesajul video.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATE EXIT-POLL CCSB. USL a castigat detasat

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CASTIGAT DETASAT

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

Presa straina despre alegerile parlamentare din Romania: Este vorba despre o victorie impotriva regimului Traian Basescu

Coalitia aflata la putere in Romania a obtinut victoria in alegerile parlamentare, duminica, anunta agentii de presa ca AFP si Reuters, dar si Bloomberg si France24, citand exit poll-uri si precizand ca primele rezultate oficiale ale scrutinului sunt asteptate luni.

COMENTARIU LIVE Primele rezultate, efecte si cateva semne de intrebare

Rezultatele anunta un scor bun pentru USL, cateva surprize majore, cativa lideri politici perdanti si e de vazut daca vor si rata Parlamentul. De notat prezenta mai mare decat la parlamentarele din 2008, ceea ce arata nefiresc date fiind conditiile meteo dar explicabil prin eterna supra-mobilizare suspecta din cateva judete. Ca un facut, judetele-fruntas sunt cele in care candideaza liderii USL Teleorman, Gorj) iar judetele codase sunt exact cele ale liderilor opozitiei Timis, Arad). Marea intrebare este daca USL va obtine din prima o majoritate constitutionala doua treimi din mandate in Parlament) sau va fi in situatia de a o negocia. Marele perdant se anunta UDMR, cu un scor la limita intrarii in Parlament. Toate datele indica faptul ca USL castiga din prima numeroase colegii, ceea ce face greu de estimat cum va arata reprezentarea in viitorul Parlament dupa redistribuirea mandatelor. Un procent semnificativ peste 16%) nu-si declara optiunea. Asadar, rezultatele anuntate de exitpoll-uri trebuie citite avand in minte acest detaliu esential. E de presupus ca sunt votanti amestecati, ARD si PPDD. Se pare ca UDMR este la limita 4,8), scor cu care nu intra in Parlament, dar obtine cateva mandate conform legii. Chiar daca va beneficia de asa numitul prag alternativ si va avea reprezentanti in legislativ, se anunta cel mai slab scord din istoria UDMR.

Primele rezultate, efecte si cateva semne de intrebare

Rezultatele anunta un scor bun pentru USL, cateva surprize majore, cativa lideri politici perdanti si e de vazut daca vor rata Parlamentul. De notat prezenta mai mare decat la parlamentarele din 2008, ceea ce arata nefiresc date fiind conditiile meteo dar explicabil prin eterna supra-mobilizare suspecta din cateva judete. Ca un facut, judetele-fruntas sunt cele in care candideaza liderii USL Teleorman, Gorj) iar judetele codase sunt exact cele ale liderilor opozitiei Timis, Arad). Marea intrebare este daca USL va obtine din prima o majoritate constitutionala doua treimi din mandate in Parlament) sau va fi in situatia de a o negocia. Marele perdant se anunta UDMR, cu un scor la limita intrarii in Parlament. Toate datele indica faptul ca USL castiga din prima numeroase colegii, ceea ce face greu de estimat cum va arata reprezentarea in viitorul Parlament dupa redistribuirea mandatelor. Un procent semnificativ peste 16%) nu-si declara optiunea. Asadar, rezultatele anuntate de exitpoll-uri trebuie citite avand in minte acest detaliu esential. E de presupus ca sunt votanti amestecati, ARD si PPDD.

Cele trei chei ale alegerilor din 9 decembrie.

Pentru cei convinsi ca drumul spre normalitate al Romaniei presupune o clasa politica mai competenta, mai onesta, orientata fundamental spre servirea interesului national, alegerile de duminica se anunta un eveniment apocaliptic. O zi a Judecatii de Apoi pe invers, la finalul careia portile raiului li se vor deschide celor mai ticalosi dintre noi, in timp ce putinii cuviosi care au rezistat ispitelor si au refuzat pactul cu diavolul vor fi crucificati sau aruncati in cazanele cu smoala ale lui .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )