Libnet.ro
UNICEF

12:00

De ce nu a primit Maria Sarapova un wild-card pentru Roland Garros

Adevărul Adevărul,
De ce nu a primit Maria Sarapova un wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sarapova nu va beneficia de invitatie la turneul de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Maria Sharapova nu a primit wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

Sharapova n-a primit wild card pentru Roland Garros

Maria Sharapova nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros.

Roger Federer, forfait pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, la care sansele sale de a se impune erau destul de slabe, pentru a se consacra asupra celui de la Wimbledon, turneul sau favorit, pe care va incerca sa-l castige pentru a opta oara in cariera sa, in luna iulie, informeaza AFP.

O noua victorie pentru Maria Sarapova, care a debutat cu dreptul la Roma

Maria Sarapova 211 WTA) a primit un wild-card la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, reusind s-o invinga pe Christina McHale 58 WTA), scor 6-4, 6-2, in primul tur.

Zi importanta pentru Maria Sarapova. Rusoaica asteapta cu sufletul la gura

Maria Sarapova a trecut in turul al doilea al turneului de la Roma, asigurandu/si totodata prezenta in calificari la Wimbledon.

De dragul carierei Federer nu participa la Roland Garros

Jucatorul elvetian Roger Federer, numarul 5 mondial in aceasta saptamana, a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului.

Noi critici pentru Ilie Nastase: Presedintele WTA, nemultumit de prezenta fostului tenismen la inmanarea trofeului de la Madrid

Ilie Nastase pare ca nu mai este bine primit la nicio competitie. Prezenta lui pe teren a umbrit turneul de la Madrid, a tunat si fulgerat presedintele WTA Steve Simon, informeaza B1 TV. Acesta le-a reprosat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )