Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prim-ministrul spaniol cere Parlamentului a cincea si ultima prelungire a starii de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prim-ministrul spaniol cere Parlamentului a cincea si ultima prelungire a starii de urgenta

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anuntat sambata ca va cere Parlamentului a cincea si ultima prelungire a starii de urgenta, de aceasta data pentru o perioada de o luna. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus. Premierul Spaniei propune a cincea si ultima prelungire a starii de urgenta

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anuntat sambata ca va cere Parlamentului a cincea si ultima prelungire a starii de urgenta, de aceasta data pentru o perioada de o luna.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei cere Parlamentului sa nu aprobe pachetul de legi anti-camatarie ale lui Zamfir

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) solicita, in mod public, Parlamentului Romaniei sa nu aprobe pachetul de legi al senatorului Daniel Zamfir in forma actuala ci sustine o varianta echilibrata a initiativelor legislative incluse in pachetul de legi anti-camatarie, arata organizatia intr-un comunicat de presa transmis joi. Reamintim ca noile proiecte ale senatorului Zamfir vin ca urmare a respingerii ca neconstitutionale ale unor proiecte similare, doar ca de data aceasta ele au trecut rapid si usor prin Parlament, iar presedintele Iohannis tocmai a promulgat varianta revizuita si adaugita a legii darii in plata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )