Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primul cod galben de ninsori din acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul cod galben de ninsori din acest an

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informarea meteo de ninsori si viscol, valabila in toata tara incepand din dimineata zilei de 5 decembrie, scrie Jurnalul. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Informare ANM: Cod galben de ninsori pentru judetele Mehedinti si Gorj

Agentia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, cod galben de ninsori pentru judetele Mehedinti si Gorj. in aceste zone se vor semnala caderi de zapada insemnate cantitativ, cu depunere de strat nou.

Avertizare Cod Galben de vant in sudul si estul tarii, inclusiv in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis trei avertizari Cod Galben de vant, valabile pentru sudul si estul tarii, inclusiv Bucuresti.

COD GALBEN de ploi pentru noua judete.

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de vant si ploi pentru noua judete ale tarii. Astfel, pana la ora 7:20 se vor semnala intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii ce mai pot depasi izolat 20 l/mp in judetele Calarasi, Ialomita, Braila si Buzau. Pana la ora 11:00, judetele Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati sunt la randul lor vizate de codul galben cu intensificari de vant cu viteze de pana la 60km/h,izolat pana la 70km. In aceste zone .

ANM: Cod galben de vant pentru zona Dobrogei

Meteorologii au emis, miercuri, cod galben de vant pentru zona Dobrogei. Rafalele pot atinge si depasi 55 km/h 65 km/h, iar izolat intensificarile vantului pot ajunge pana la 70 km/h. Avertizarea.

VIDEO Taifunul Bopha, cel mai puternic din acest an, a lovit arhipelagul filipinez

Zeci de mii de filipinezi s-au refugiat in adaposturi publice marti dimineata, odata cu sosirea taifunului Bopha, cel mai puternic din acest an, informeaza AFP. Potrivit agentiei meteorologice filipineze, Bopha a atins uscatul marti, in partea de est a insulei Mindanao sud), cu rafale de vant de pana la 210 kilometri pe ora si ploi puternice. Autoritatile au avertizat ca este un risc ridicat de inundatii.

Zeci de mii de oameni au fost evacuati in Filipine, inaintea celui mai puternic taifun din acest an

Zeci de mii de locuitori de pe coastele sudice ale statului Filipine au fost evacuati, din cauza apropierii taifunului Bopha. Considerat cel mai puternic din acest an, taifunul va lovi luni seara sudul.

UPDATE Meteorologi: Ninsori si viscol pe 5 si 6 decembrie/ Cod galben de ninsori in judetele Mehedinti si Gorj

Meteorologii au emis o informare de ninsori si viscol pentru intreaga tara, in intervalul 5 decembrie ora 06:00 - 6 decembrie ora 18:00. UPDATE Meterologii au emis si o avertizare cod galben miercuri dimineata in intervalul 09:30 - 13:30, pentru judetele Mehedinti si Gorj, unde vor cadea ninsori insemnate cantitativ, cu depunere de strat nou de zapada pana la 10 cm.

COD GALBEN de VANT in 10 judete si Bucuresti. Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile.

ANM a emis avertizari nowcasting pentru mai multe zone din tara. In Bucuresti, vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55 km/h si izolat 70 km/h, potrivit Realitatea. net. 14:10 si 16:10In zona : Delta Dunarii si litoralul M. NegreSe vor semnala : intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55 km/h si izolat 75 km/h. 13:20 si 16:20In zona: sudul si estul Munteniei - judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Ilfov, .

Filipine, in asteptarea celui mai puternic taifun din acest an. Zeci de mii de persoane au fost evacuate

Filipinezii au inceput luni evacuarea a zeci de mii de locuitori de pe coastele din sudul tarii, odata cu apropierea unui taifun cu rafale de vant de pana la 210 kilometri pe ora, considerat cel mai puternic din.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )