Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primul deces in Olt din cauza gripei. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 39, printre ultimii pacienti diagnosticati fiind alti doi copii de la GPP nr. 7 Slatina

Adevărul Adevărul,
Primul deces in Olt din cauza gripei. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 39, printre ultimii pacienti diagnosticati fiind alti doi copii de la GPP nr. 7 Slatina

O pacienta de 55 de ani, din Slatina, a decedat in urma cu trei zile la un spital din Bucuresti, dupa ce in 7 februarie a fost diagnosticata cu gripa cu virus A subtip H1, iar in 12 februarie a fost transferata de la Spitalul Judetean Slatina, la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. continuă pe Adevărul

RATB a pierdut aproximativ un milion de lei din cauza actelor de vandalism in 2015

RATB a pierdut in 2015 circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, cu 24,82% mai putin ca in 2014, au anuntat reprezentantii regiei.

Allianz are profituri sub asteptari din cauza catastrofelor naturale

Allianz SE, cel mai mare asigurator european, a realizat un castig sub estimari in ultimul trimestru din 2015, din cauza solicitarilor de despagubiri in urma catastrofelor naturale.

RATB spune ca a pierdut circa un milion de lei in 2015 din cauza actelor de vandalism

RATB a pierdut in 2015 circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, cu 24,82% mai putin ca in 2014, au anuntat reprezentantii regiei, citati de Mediafax.

RATB a pierdut un milion de lei din cauza actelor de vandalism

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inregistrat anul trecut pierderi de circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, in medie, in fiecare zi, cel putin un vehicul necesitand interventii suplimentare de remediere a avariilor.

Un elev a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau din cauza unui film documentar despre avort, vazut la ora de religie

Un elev a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui, dupa ce i s-a facut rau la ora de religie, in timp ce se uita la un film despre avort, Strigatul mut.

Primul spital universitar din Ardeal pentru cai functioneaza la Cluj

Singurul spital universitar de ecvine din Transilvania functioneaza in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. Spitalul este deservit de sase medici, trei interni si aproximativ 30 de voluntari, recrutati dintre studentii Facultatii de Medicina Veterinara. Spitalul a fost amenajat intr-o cladire a universitatii clujene, care a fost reamenajata recent, la standarde comparabile cu cele din universitatile occidentale.

Peste 500 masini Chrysler 300 din Romania, rechemate in service din cauza airbag-urilor

Un total de 516 unitati Chrysler 300, vandute in Romania in perioada 2005-2010, sunt rechemate in service din cauza airbag-urilor, problema fiind deja foarte cunoscuta la multe alte masini echipate cu airbag-uri provenite de la furnizorul japonez Takata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )