Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primul smartphone Microsoft Lumia e un entry-level foarte ieftin

Playtech Playtech,
Primul smartphone Microsoft Lumia e un entry-level foarte ieftin

Scapat zilele trecute pe internet prin cateva imagini, Microsoft Lumia 535 pare sa fie noul terminal entry level preinstalat cu Windows Phone 8. Nokia Lumia 520 continua sa fie cel mai popular smartphone cu Windows Phone. Lumia 530, urmasul acestuia, nu a facut la fel de multe valuri, dar este un dispozitiv cu performante decente. Pentru ca nu vor sa neglijeze segmentul low end, cei de la Microsoft se pare ca lucreaza la un nou dispozitiv Lumia din seria 500. continuă pe Playtech

Primul telefon Microsoft Lumia va fi anuntat pe 11 noiembrie

Desi s-a vorbit mult despre decesul Nokia, abia odata cu lansarea primului Microsoft Lumia, telefoanele finlandezilor vor intra in istorie. in ultimele saptamani s-au intetit semnificativ zvonurile legate de un prim smartphone Microsoft, fara branding Nokia. Desi de la achizitia diviziei de telefoane Nokia de catre gigantul din Redmond au mai fost lansate aparate noi, acest telefon va fi consemnat in istorie din doua puncte de vedere. Este primul telefon ce va fi comercializat sub brandul Microsoft si, de asemenea, [].

Microsoft lanseaza primul smartphone Lumia fara numele Nokia

Microsoft lanseaza noul smartphone Lumia, primul model din aceasta gama care nu va include numele Nokia, dand astfel startul unui nou capitol in existenta diviziei de telefoane preluata in acest an de la celebra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )