Libnet.ro
UNICEF

12:00

PRIMUL sondaj de opinie facut DUPA confruntarea Ponta-Iohannis. Cum au vazut romanii dezbaterea

Antena3 Antena3,
PRIMUL sondaj de opinie facut DUPA confruntarea Ponta-Iohannis. Cum au vazut romanii dezbaterea

70% dintre persoanele chestionate care au urmarit emisiunea de la Realitatea TV de marti seara considera ca Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, este castigatorul dezbaterii electorale, in timp ce restul de. continuă pe Antena3

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu comenteaza confruntarea Ponta-Iohannis

La Adevarul Live de la ora 11. 00, jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la rece, prima intalnire dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis care a avut loc aseara la Realitatea TV si a fost transmisa de toate televiziunile de stiri si adevarul. ro.

100 de minute. Ce au aflat romanii dupa dezbaterea Ponta - Iohannis

Dezbaterea de marti seara dintre cei doi prezidentiabili a fost punctul central al discutiei de miercuri, in emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Din toata dezbater.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa confruntarea cu Ponta de la Realitatea TV

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, este invitat, astazi, in redactia ReporterVirtual. ro, fiind primul interviu dupa confruntarea cu Victor Ponta de la RealitateaTV.

Prima reactie a lui Iohannis, dupa confruntarea cu Ponta

Klaus Iohannis a spus, marti, dupa dezbaterea cu Ponta, ca el este un om al bunului simt care stie sa-si asculte interlocutorul. Va multumesc tuturor celor care ati urmarit emisiunea din aceasta seara! Eu.

Cronica paralela cu detalii de atmosfera de la dezbaterea 2 Ponta - Iohannis. Organizare foarte buna, Iohannis - ofensiv si bine pregatit, Ponta - in corzi pe tema coruptiei

A doua dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizata miercuri seara foarte bine de B1 TV. Moderatoarea Madalina Puscalau i-a strunit bine pe candidati in momentele fierbinti, care nu au lipsit deloc. Si asta pentru ca am vazut un Klaus Iohannis mult mai pregatit si mai decis decit la Realitatea TV. Candidatul ACL a atacat in forta pe toate marile teme: coruptia din PSD, plagiatul lui Ponta, situatia economiei si legea amnistiei si gratierii - pe care a amintit-o de cel putin 10 ori. Ponta a incercat sa se strecoare abil, dar de fiecare data Iohannis a revenit pe tema. Remarcabil si faptul ca Iohannis nu a mai fost deloc interesat de ceas, ca ieri la Realitatea TV.

Duelul Realitatilor: Romania TV si Realitatea TV anunta dezbaterea Ponta-Iohannis la aceeasi ora

Cele doua televiziuni rivale, Romania TV si Realitatea TV, si-au disputat dezbaterea Ponta-Iohannis, desi niciunul dintre cei doi candidati nu a confirmat prezenta la aceeasi televiziune pentru confruntare. Ambele televiziuni anuntau, insa, cu putin.

Klaus Iohannis: intalnirea de aseara a fost un talk show, nu o dezbatere. Merg la B1, vedem daca merg si la Antena 3

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, este invitat, astazi, in redactia ReporterVirtual. ro, fiind primul interviu dupa confruntarea cu Victor Ponta de la RealitateaTV.

PRIMA reactia a lui Klaus Iohannis, DUPA confruntarea cu Victor Ponta. Cum a imbracat esecul vazut la televizor

Prima confruntare dintre Iohannis si Ponta a fost un dezastru pentru prezidentiabilul ACL. Liderul PNL nu avea raspunsurile la el, oferindu-i mereu ocazia premierului sa raspunda in locul sau. Imediat dupa.

FOTO: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa confruntarea cu Victor Ponta

La scurt dupa ce a plecat din studioul Realitatea TV, unde participase alaturi de Victor Ponta la prima dezbatere electorala, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru simpatizantii sai in care spune ca va continua sa lupte corect si civilizat.

Ultimele replici Ponta - Iohannis, in confruntarea de pe B1 TV. Ponta: L-am vazut pe Basescu din nou, cum ii prosteste pe romani. Iohannis: I-a prostit cand v-a pus premier? (VIDEO)

Prima dezbatere echilibrata dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, realizata miercuri seara de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV, s-a incheiat cu un schimb dur de replici intre cei doi candidati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )