Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primul termen in procesul Transelectrica- ANRE, pe 11 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul termen in procesul Transelectrica- ANRE, pe 11 noiembrie

Conducerea Transelectrica va supune atentiei actionarilor in AGA extraordinara programata pentru maine, o informare cu privire la litigiul initiat de societate impotriva ANRE reglementatorul pietei de energie) privind tariful de transport care a intrat in vigoare de la jumatatea acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Primul termen in procesul intentat de jurnalista B1 TV protestatarului care a agresat-o la mitingul Antena 3

Saptamana viitoare se judeca primul termen in procesul intentat de jurnalista B1 TV Madalina Dicu protestatarului care a agresat-o in timpul mitingului organizat de Antena 3 la Palatul Cotroceni. Se intampla.

Nou termen in procesul tortionarului Alexandru Visinescu. Acesta va fi adus cu mandat la Curtea de Apel Bucuresti

Tortionarul Alexandru Visinescu va fi adus miercuri, cu mandat, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de infractiuni contra umanitati. Judecatorii au emis mandatul dupa ce Visinescu a lipsit nemotivat la ultimul termen.

Nou termen in procesul tortionarului Alexandru Visinescu. Acesta a fost dus cu mandat la Curtea de Apel Bucuresti

Tortionarul Alexandru Visinescu a fost dus miercuri, cu mandat, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de infractiuni contra umanitati. Judecatorii au emis mandatul dupa ce Visinescu a lipsit nemotivat la ultimul termen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )