Libnet.ro
UNICEF

18:00

Principalele prevederi ale acordului incheiat cu privire la programul nuclear iranian

Hotnews Hotnews,
 Principalele prevederi ale acordului incheiat cu privire la programul nuclear iranian

Marile puteri din grupul 5 plus 1 SUA, Rusia, China, Marea Britanie, Franta si Germania) si Iranul au incheiat marti, la Viena, dupa aproape doi ani de negocieri intense, un acord final asupra programului nuclear iranian, acord care sa garanteze caracterul strict pasnic ale acestui program, in contrapartida cu ridicarea sanctiunilor internationale impuse Teheranului. continuă pe Hotnews

Federica Mogherini, sefa diplomatiei europene, a anuntat incheierea oficiala a acordului privind programul nuclear iranian

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca acordul privind programul nuclear iranian a fost incheiat oficial marti la Viena intre Iran si marile puteri, potrivit.

Acordul privind programul nuclear iranian, FINALIZAT. Reactia Israelului

Teheranul si cele sase puteri mondiale au ajuns marti la un acord privind programul nuclear iranian, au declarat surse iraniene si occidentale, relateaza Mediafax.

Iranul si statele din grupul 5 plus 1 au ajuns la un acord privind programul nuclear al Teheranului: Embargoul ONU asupra importurilor de arme va ramane in vigoare cinci ani de la semnare

Iranul si statele din grupul 5 plus 1 au ajuns la un acord cuprinzator care pune capat preocuparilor occidentale privind programul nuclear controversat al Teheranului, a declarat marti un diplomat occidental,.

Iranul si marile puteri au ajuns la un acord privind programul nuclear iranian

Teheranul si cele sase puteri mondiale au ajuns marti la un acord privind programul nuclear iranian, au declarat surse iraniene si occidentale, relateaza Sky News.

Acordul privind programul nuclear iranian, FINALIZAT

Teheranul si cele sase puteri mondiale au ajuns marti la un acord privind programul nuclear iranian, au declarat surse iraniene si occidentale, relateaza Mediafax.

Canada NU este de acord cu programul nuclear iranian

Guvernul conservator canadian a criticat, marti, acordul privind dosarul nuclear iranian, apreciind ca Iranul ramane in continuare o amenintare la adresa pacii.

Barack Obama, despre acordul privind programul nuclear iranian: Ne ofera o sansa de a merge intr-o noua directie (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a salutat marti incheierea unui acord in domeniul nuclear intre Iran si marile puteri din Grupul 5+1. Obama este de parere ca acest acord va face lumea mai sigura, scrie.

Acord istoric privind programul nuclear iranian

Un acord istoric a fost stabilit astazi, la Viena, intre Iran si marile puteri asupra programului nuclear iranian, dupa 17 zile de negocieri si 12 ani de blocaj, transmite The Guardian.

Negocierile privind programul nuclear iranian, aproape de final: Am parcurs un drum lung. Trebuie sa atingem un varf de care suntem foarte aproape

Marile puteri si Iranul incearca sa incheie luni, inainte de expirarea unui nou termen, un acord istoric asupra programului nuclear al Republicii Islamice, dupa 16 zile de negocieri intense desfasurate la Viena,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )