Libnet.ro
UNICEF

09:30

Principalul suspect al exploziei din Manhattan a fost pus sub acuzare de procurori pentru tentativa de omor si port ilegal de arma

România Liberă România Liberă,
Principalul suspect al exploziei din Manhattan a fost pus sub acuzare de procurori pentru tentativa de omor si port ilegal de arma

Barbatul suspectat ca ar fi pus la cale exploziile de sambata, din News York si New Jersey, care a fost capturat luni, a fost pus sub acuzare pentru tentativa de crima si posesie ilegala de arme, transmite CNN, . continuă pe România Liberă

BREAKING NEWS. A fost arestat principalul suspect al exploziei din Manhattan. Acesta este un islamist de origine afgana

Un islamist american de origine afgana, Ahmad Khan Rahami, este principalul suspect in ancheta privind atentatul comis sambata seara in New York, anunta primarul orasului, Bill de Blasio.

Explozia de la New York. Islamistul de origine afgana a fost pus sub acuzare de procurori pentru tentativa de omor si port ilegal de arma

Barbatul suspectat ca ar fi pus la cale exploziile din noaptea de sambata spre duminica, din New York si New Jersey, care a fost capturat luni, a fost pus sub acuzare pentru tentativa de crima si posesie ilegala de arme, transmite CNN.

The New York Times: Ce stim si ce necunoscute raman in cazul exploziei din Manhattan. Guvernatorul Cuomo: O bomba care explodeaza in New York reprezinta un act terorist, dar nu dovedeste implicarea unei grupari

O explozie puternica a avut loc in jurul orei 20,30 p. m. , ora locala, pe 23Street din Manhattan, ranind 29 de persoane si zguduind zona. Primarul Bill de Blasio a catalogat incidentul drept un act intentionat, iar guvernatorul statului, Andrew Cuomo, a spus ca, la aceasta ora, nu exista dovezi privind un act de terorism international, dar investigatia este inca la inceput.

New York Times: Tot ce stim si ce necunoscute raman in cazul exploziei din Manhattan

O explozie puternica a avut loc in jurul orei 20,30 p. m. , ora locala, pe West 23Street din Manhattan, ranind 29 de persoane si zguduind zona. Primarul Bill de Blasio a catalogat incidentul drept un act intentionat.

Barbatul arestat pentru exploziile din New York si New Jersey a fost pus sub acuzare

Barbatul arestat luni pentru exploziile din New York si New Jersey, Ahmad Rahami, a fost pus sub acuzare pentru tentativa de ucidere a unui politist, precum si posesie ilegala de arma, relateaza CNN.

ALERTA in New York. Explozie de proportii in Manhattan cu 29 de persoane ranite. Exista indicii ca dispozitivul exploziv ar fi fost pus intentionat (VIDEO + FOTO)

UPDATE: MAE anunta ca niciun roman nu a cerut asistenta in urma exploziei din New York. Cartierul Chelsea din districtul newyorkez Manhattan a fost zguduit sambata noaptea de o explozie.

Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in cazul exploziilor din New York si New Jersey, a fost prins

Ahmad Khan Rahami, un tanar american de origine afgana in varsta de 28 de ani, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din New York soldata cu 29 de raniti) si din New Jersey, a fost prins de politia din New Jersey. Rahami a fost prins de politia din Linden, New Jersey, dupa un schimb de focuri cu oamenii legii, la aproximativ 20 de mile de New York, anunta Reuters. Rahami a fost ranit in timpul schimbului de focuri cu politistii, scrie AFP.

Sotia presupusului autor al exploziei din New York a plecat din Statele Unite cu doar cateva zile inainte de incident

Sotia presupusului autor al exploziei din New York a plecat din Statele Unite cu doar cateva zile inainte de incidentul din Manhattan, soldat cu ranirea a 29 de persoane, au anuntat autoritatile americane.

MAE: Nici un roman nu a cerut ajutor in urma exploziei din New York

Consulatul General al Romaniei la New York nu a primit solicitari de asistenta din partea romanilor, in urma exploziei care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in cartierul Chelsea din Manhattan, conform unei precizari a Ministerului de Externe, remisa Agerpres.

Principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA a fost arestat

ACTUALIZARE 19:45 Ahmad Khan Rahami, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA, a fost prins de politia din New Jersey. Susectul a fost ranit in timpul unui schimb de focuri cu politistii, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )