Libnet.ro
UNICEF

22:00

Printul Charles al Marii Britanii va primi titlul de Doctor Honoris Cauza al UBB Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Printul Charles al Marii Britanii va primi titlul de Doctor Honoris Cauza al UBB Cluj-Napoca

Printul Charles al Marii Britanii va fi prezent luni, 29 mai, la Cluj-Napocam unde va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai. continuă pe Adevărul

O profesoara a Universitatii California, autoarea unei carti despre colectivizarea agriculturii din Romania, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Universitatea Babes-Bolyai acorda joi, 25 mai, titlul de Doctor Honoris Causa profesoarei Gail Kligman de la UCLA - Universitatea California, Los Angeles. Ceremonia de decernare a titlului va avea loc in Aula Magna a UBB incepand cu ora 11.

Soprana Angela Gheorghiu, distinsa de Universitatea din Bucuresti cu titlul de Doctor Honoris Causa

Universitatea din Bucuresti va acorda luni, 29 mai, titlul onorific de Doctor Honoris Causa sopranei Angela Gheorghiu, o personalitate remarcanta a operei internationale. Ceremonia va avea loc la Palatul Facultatii de Drept al Universitatii din Bucuresti, in Sala ,,Constantin Stoicescu, incepand cu ora 12.

Printul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai

Printul de Wales, Alteta Sa Regala Charles, va primi in 29 iunie titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca, a anuntat, joi,. institutia de invatamant.

Horatiu Malaele a comis-o din nou la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa al universitatii din Targu Jiu. Cum si-a prezentat viata si cariera VIDEO

Horatiu Malaele a primit, astazi, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Constantin Brancusi UCB), orasul natal al artistului.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante adresat Reginei Marii Britanii: Va asigur de sprijinul Romaniei pentru continuarea luptei impotriva terorismului

In urma atentatului sinucigas de la Manchester, presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, marti, un mesaj de condoleante Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a A Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. in mesajul sau, presedintele asigura Marea Britanie de sprijinul deplin al Romaniei pentru continuarea luptei impotriva terorismului.

Premierul Marii Britanii si Ministrul adjunct pentru Securitate, primele reactii dupa atacul de pe Manchester Arena

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a avut o prima reactie dupa explozia de pe Manchester Arena, care, potrivit unui bilant oficial, s-a soldat cu moartea a 19 oameni si ranirea a 50. Detalii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )