Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Philip al Marii Britanii se simte mult mai bine dupa operatie

Adevărul Adevărul,
Printul Philip al Marii Britanii se simte mult mai bine dupa operatie

Printul Charles a declarat, vineri, ca tatal sau, Printul Philip al Marii Britanii, este mult mai bine. El l-a vizitat vineri la spitalul din Londra unde la 7 iunie a fost supus unei operatii la abdomen. continuă pe Adevărul

Oficialii UE cer Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar.

Mai multi oficiali UE cer Marii Britanii sa ancheteze posibila manipulare a ratelor de schimb valutar, dupa aparitia unor informatii in presa potrivit carora traderii au fixat timp de mai mult de 10 ani indicatorii de referinta ai pietelor valutare, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Trebuie sa determine ce s-a intamplat. Este suparator sa primim noi vesti proaste. Este timpul sa restauram reputatia bancilor, a declarat europarlamentarul Sharon Bowles, presedintele comisiei pentru .

Klaus Iohannis il critica pe Daniel Barbu: Cateodata, este mai bine sa te uiti la televizor, decat sa vorbesti la televizor

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis l-a criticat, joi, pe Daniel Barbu, ministrul liberal al Culturii, spunand ca este mai bine, cateodata, sa te uiti la televizor, in loc sa vorbesti la televizor,.

VIDEO Apple a optimizat sistemul de operare iOS 7 pentru a fi mai bine compatibil cu sistemele multimedia din masini

Noul sistem de operare pe care Apple il va lansa in toamna, iOS 7, a fost optimizat pentru a se potrivi mai bine cu sistemele multimedia din automobile, utilizand Siri si nu numai. In clipul de mai jos poti vedea cum poate functiona un sistem multimedia dintr-un Chevrolet cand este conectat la un iPhone.

ADPM CHOICE! Top 7 cele mai bine imbracate vedete de la Story Celebrity Awards!

Cele mai in voga vedete din televiziune, muzica si moda, persoane publice care au dovedit succes si eleganta in domeniul in care activeaza, au fost premiate aseara in cadrul celei de-a doua editii a Celebrity Awards, gala organizata de Aristocrat Events Hall si revista Story, in colaborare cu ADPM PR. Alexandru Manea a examinat tinutele vedetelor si face topul celor mai interesante aparitii de la acest eveniment. Continue reading .

Romania arata mai bine dupa ultimul update la Bing Maps

La ceva timp dupa ce amatorii de calatorii vituale au descoperit Google Street View, Microsoft si-a reactualizat imaginile de pe Bing Maps. Intotdeauna mi s-a parut ca Google face o treaba foarte buna din a reproduce Romania in mediul virtual, mai ales cand vine vorba de colectii impresionante de imagistica pe internet. Pentru ca acest domeniu pare din ce in ce mai atractiv pentru internauti, se pare pare ca si Microsoft incepe sa transforme Bing Maps intr-o prioritate. Pentru ca .

Utile: Ce afectiuni tradeaza hemoragia digestiva! Pe langa ulcer si polipi intestinali, pot fi si alte cauze mult mai grave; Un aliment din camara tuturor romanilor poate vindeca cele mai crunte boli; Cum alegem cosmeticele pentru tenul acneic?

Semne si simptome ca ai probleme cu tiroida. Problemele glandei tiroide afecteaza un numar ridicat de oameni care, sustin specialistii, de cele mai multe. Clorofila, sangele verde care ne scapa de toxine. Stim de la orele de biologie cat de importanta este clorofila pentru plante. Insa stiai ca aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )