Libnet.ro
UNICEF

17:00

Printul William si ducesa de Cambridge vor avea un al doilea copil

B1 B1,
Printul William si ducesa de Cambridge vor avea un al doilea copil

Printul William si sotia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil, a confirmat casa regala britanica, citata de BBC News. Al doilea copuil al cuplului regal va fi al patrulea in linie la. continuă pe B1

MAREA BRITANIE: Printul William si ducesa de Cambridge vor avea un al doilea copil

Potrivit casei regale, regina Elizabeth a II-a si ceilalti membri ai familiei regale britanice s-au declarat incantati de aceasta veste.

MAREA BRITANIE: Printul William si ducesa de Cambridge vor avea inca un copil

Potrivit casei regale, regina Elizabeth a II-a si ceilalti membri ai familiei regale britanice s-au declarat incantati de aceasta veste.

VIDEO. MAREA BRITANIE: Printul William si ducesa de Cambridge vor avea inca un copil

Potrivit casei regale, regina Elizabeth a II-a si ceilalti membri ai familiei regale britanice s-au declarat incantati de aceasta veste.

Ducesa de Cambridge este insarcinata cu al doilea copil

Ducesa de Cambridge este insarcinata cu cel de-al doilea copil, a confirmat Clarence House. Potrivit unei declaratii recente, Regina si membrii celor doua familii sunt incantati de veste, scrie BBC. La fel ca in cazul primei sarcini, ducesa sufera de Hyperemesis Gravidarum-greata matinala acuta, fiind tratata la Palatul Kensington.

OFICIAL: Ducele si Ducesa de Cambridge asteapta cel de-al doilea copil

Printul William si Kate Middleton asteapta cel de-al doilea copil, a anuntat Casa Regala Britanica in aceasta dimineata. Ducele si Ducesa de Cambridge anunta ca Ducesa asteapta cel de-al doilea copil, se arata in comunicatul oficial al.

Un nou bebelus regal: printul William si sotia sa, ducesa Kate, asteapta al doilea copil

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, asteapta cel de-al doilea copil. Palatul Kensington a declarat ca Regina si membrii celor doua familii sunt incantati de veste.

Un nou mostenitor la Casa Regala a Marii Britanii! Printul William si Kate Middleton asteapta al doilea copil!

Bucurie imensa la in Marea Britanie. Dupa indelungi speculatii ale presei internationale, reprezentantii Casei Regale au confirmat in sfarsit faptul ca Printul William si Kate Middleton urmeaza sa devina pentru a doua oara parinti.

Ministrul Educatiei: Elevii claselor intai si a doua vor avea si manuale digitale

Remus Pricopie, Ministrul Educatiei, anunta ca elevii claselor intai si a doua vor avea si manuale digitale incepand din 15 septembrie.

UPDATE. Bucurestenii vor avea piste de biciclete construite din banii Ministerului Mediului. Biciclistii, sceptici la anuntarea noului proiect

97 de kilometri de piste de biciclete vor fi construite in Capitala, din banii Ministerului Mediului, printr-un proiect aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, relateaza Agerpres. Comunitatea Biciclistilor sustine, intr-un raspuns transmis Rl, ca anuntarea proiectului nu reprezinta decat o declaratie de intentie si ca nu a vazut nici un proiect tehnic pentru reteaua de piste de biciclete.

Bucurestenii vor avea piste de biciclete construite din banii Ministerului Mediului

97 de kilometri de piste de biciclete vor fi construite in Capitala, din banii Ministerului Mediului, printr-un proiect aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, relateaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )