Libnet.ro
UNICEF

05:00

Privatizarea Oltchim. Care este PLANUL B al Guvernului si cum i-a lasat DD pe toti cu ochii in soare

Antena3 Antena3,
Privatizarea Oltchim. Care este PLANUL B al Guvernului si cum i-a lasat DD pe toti cu ochii in soare

Telenovela Oltchim, regizata de Dan Diaconescu, merge mai departe! Omul de afaceri a plecat din tara, la doar cateva ore dupa ce a refuzat sa semneze contractul de privatizare a combinatului. Dupa ce a. continuă pe Antena3

Cum a castigat Dan Diaconescu licitatia Oltchim. Care este planul de afaceri secret al acestuia?

Dan Diaconescu a reusit sa castige licitatia pentru Oltchim cu o serie de promisiuni halucinante. in afara de cele 203,149 milioane de lei pe care le-a oferit deja pentru pachetul de actiuni, acesta a anuntat.

Ponta: Privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor. Asa-zisul castigator nu a avut bani

57 Premierul a declarat ca privatizarea combinatului de la RM. Valcea a devenit o miza politica. 28 Dan Diaconescu neaga cu vehementa existenta unor intelegeri intre el si reprezentantii PDL in privinta combinatului Oltchim. 40 Adriean Videanu: Cerem demisia guvernului Ponta --------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta acuza o intelegere oculta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim ------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim -------------------- *UPDATE 12. 00 Dan Diaconescu pleaca de la sediul Ministerului Economiei la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde va asista la procesul in care este judecat pentru santajarea unor persoane de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV. 22 Dan Diaconescu este asteptat sa iasa din Ministerul Economiei de la negocierile pentru semnarea contractului ---------------- *UPDATE 10. 20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Privatizarea Oltchim nu figureaza pe ordinea de zi a CSAT, nu exista nicio solicitare a guvernului in acest sens - Administratia Prezidentiala

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si nici nu a fost inclus pe ordinea de sedinta de joi, 27 septembrie, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, precizeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT, neexistand solicitare a ...

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, potrivit Mediafax. Referitor la informatia transmisa de mass-media luni, 24 septembrie 2012, privind trecerea pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a subiectului privatizarii Oltchim, Administratia Prezidentiala face .

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens.

Vosganian: Privatizarea Oltchim este o farsa, e cea mai trista dovada ca Romania nu are politica industriala

Privatizarea Oltchim, asa cum s-a derulat,este o farsa; e cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala si ca singurul mod in care intelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei.

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

Videanu, despre privatizarea Oltchim: Domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului ...

Adriean Videanu a raspuns, luni, la acuzatia adusa de premierul Victor Ponta potrivit careia presedintele interimar al PDL Bucuresti ar fi avut o intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele facute de PDL la Oltchim, acuzandu-l de incompetenta si superficialitate. Acest personaj politic jalnic care este Victor Ponta . ) reprezinta esenta incapacitatii, domnul Ponta actioneaza dupa principiile personajului nostrum national, domnul Bula, a afirmat Adriean Videanu. Stire in .

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )