Libnet.ro
UNICEF

01:05

Privelistea horror din spatele strandului de doua milioane de euro al Hunedoarei

Adevărul Adevărul,
Privelistea horror din spatele strandului de doua milioane de euro al Hunedoarei

Zona Stadionului Michael Klein din Hunedoara este sufocata de gunoaie, insa nu este singurul loc din municipiu pentru care localnicii cer explicatii administratiei locale, din cauza mizeriei. Autoritatile par neputincioase in a raspunde numeroaselor sesizari aparute, cele mai multe pe Internet, despre gunoaiele din Hunedoara. continuă pe Adevărul

Cinema City a investit 6,5 milioane euro in al doilea multiplex al sau din Constanta

Operatorul de cinematografe Cinema City, a deschis oficial, miercuri seara, cel de-al 19-lea multiplex al companiei si al doilea din Constanta, in cadrul City Park Mall, in urma unei investitii totale de 6,5 milioane euro.

Banca Elvetiei, pierderi record de 50 MLD. franci la semestru: motivul din spatele rezultatului negativ

Banca centrala a Elvetiei a raportat o pierdere record de 50,1 miliarde de franci elvetieni 51,8 miliarde de dolari) in primul semestru, ca urmare a deciziei de a renunta in luna ianuarie la plafonul de 1,2 franci/euro.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )