Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pro si contra gratierii lui Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Pro si contra gratierii lui Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare

Vestea ca Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in Dosarul Transferurilor a zguduit lumea fotbalului, existand numeroase voci care militeaza pentru gratierea celui poreclit Baciul. continuă pe Adevărul

Cazul gratierii lui Gica Popescu: Presedintele Traian Basescu a mai gratiat un sportiv de performanta, dar din motive medicale

Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu se numara printre politicienii de top care sustin gratierea lui Gica Popescu. Cu totii au declarat ca ar semna, in calitate de simpli cetateni, cererea facuta.

5 motive IMPOTRIVA gratierii lui Gica Popescu.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe sentinta de condamnare a celor opt oameni din fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, ca s-a si declansat o campanie nationala de eliberare a fostului fotbalist Gica Popescu, ce are de executat 3 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Demersul, initiat de un club de fotbal dar imbratisat de jurnalisti si politicieni, poate constitui un precedent periculos pentru o societate care nu este deprinsa in totalitate cu .

Ce spun oamenii din sport despre gratierea lui Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare

Vestea ca Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in Dosarul Transferurilor a zguduit lumea fotbalului, existand numeroase voci care militeaza pentru gratierea celui poreclit Baciul.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: A fost un adevarat ambasador al Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, cere gratierea fostului mare fotbalist Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Antonescu a argumentat ca Gica Popescu a fost un adevarat ambasador al Romaniei, facand apreciat numele tarii noastre, acolo unde politicul nu reusea.

Oamenii din sport sustin gratierea lui Gica Popescu. Gabi Balint: Avem dreptul sa cerem sa se faca dreptate, ceea ce nu e intotdeauna sinonim cu justitia

Oamenii de fotbal sunt de acord cu ideea gratierii lui Gica Popescu, considerand ca Baciul a platit deja pentru ceea ce a facut.

Un senator buzoian cere gratiere pentru Gica Popescu. A lansat o petitie online, pentru eliberarea Baciului

Parlamentarii se solidarizeaza si ei cu fostul fotbalist Gica Popescu, condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor. Senatorul UNPR de Buzau, Constantin Popa, a initiat petitia online Gratiere pentru Gica Popescu, astfel ca semnaturile stranse sa se adauge la lista de argumente menite sa-l elibereze pe fostul mare fotbalist.

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: Nu voi semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la baza sportiva de la Mogosoaia, ca nu va semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu, condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor, chiar daca fostii fotbalisti ai generatiei de aur se vor supara.

Sinteza zilei: Sportivii de aur ai Romaniei, despre condamnarea lui Gica Popescu

Mihai Gadea a stat de vorba, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, cu marii sportivi ai Romaniei, cu privire la situatia in care se afla acum fostul international Gica Popescu, condamnat marti, de.

Liderii politici din Romania sustin gratierea lui Gica Popescu. Cum se obtine o gratiere

Sustinerea pentru Gica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani si o luna de inchisoare, nu a intarziat sa apara. Politicieni, persoane publice, dar si presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care Baciul a jucat, sustin gratierea fostului fotbalist.

Grigore Cartianu, catre Traian Basescu: Domnule Presedinte, gratiati-l pe Gica Popescu!

Ziaristul Grigore Cartianu ii cere, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa il gratieze pe Gica Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )