Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cazul gratierii lui Gica Popescu: Presedintele Traian Basescu a mai gratiat un sportiv de performanta, dar din motive medicale

B1 B1,
Cazul gratierii lui Gica Popescu: Presedintele Traian Basescu a mai gratiat un sportiv de performanta, dar din motive medicale

Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu se numara printre politicienii de top care sustin gratierea lui Gica Popescu. Cu totii au declarat ca ar semna, in calitate de simpli cetateni, cererea facuta. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, dupa o noua runda de negocieri intre presedinte si premierul Victor Ponta, care a avut loc dupa.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole. Seful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor.

Cerere de GRATIERE pentru Gica Popescu. Presedintele Dunarea Calafat vrea sa-l scoata din inchisoare pe fostul international

Reprezentantii primului club la care a evolutat Gica Popescu ii cer presedintelui Traian Basescu sa il gratieze. Acestia spera sa ii convinga pe cei din generatia de aur si pe fostii componenti ai.

5 motive IMPOTRIVA gratierii lui Gica Popescu.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe sentinta de condamnare a celor opt oameni din fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, ca s-a si declansat o campanie nationala de eliberare a fostului fotbalist Gica Popescu, ce are de executat 3 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Demersul, initiat de un club de fotbal dar imbratisat de jurnalisti si politicieni, poate constitui un precedent periculos pentru o societate care nu este deprinsa in totalitate cu .

VIDEO Traian Basescu: Respect deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii cand conditiile vor fi indeplinite. Solutia cea mai rapida, adoptarea miercuri a unui nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a insistat, marti seara, dupa ce a discutat cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni, asupra necesitatii adoptarii de catre Parlament a unui nou program de guvernare, inainte de numi noii ministri. Basescu a precizat ca doreste acest lucru pentru ca guvernul sa aiba legitimitate deplina si pentru a evita asteptarea deciziei Curtii Constitutionale la contestarea depusa de parlamentarii PDL si PMP. UPDATE Premierul Ponta a mers la Palatul Cotroceni: M-am intalnit cu presedintele, dar nu am ajuns la nicio concluzie privind procedurile de urmat. Vom mai discuta si maine .

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Avem Guvern. Basescu: Am ajuns la un acord cu Ponta. Voi valida ministrii azi, dar decizia CCR va produce efecte

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, astfel ca miercuri el va semna numirea noilor ministri, iar Guvernul urmeaza sa-si asumea raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )