Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, dupa o noua runda de negocieri intre presedinte si premierul Victor Ponta, care a avut loc dupa.

Avem Guvern. Basescu: Am ajuns la un acord cu Ponta. Voi valida ministrii azi, dar decizia CCR va produce efecte

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, astfel ca miercuri el va semna numirea noilor ministri, iar Guvernul urmeaza sa-si asumea raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Ora 18:00 Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu va sustine duminica, la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Romania cere Federatiei Ruse sistarea operatiunilor care vizeaza Ucraina. Ianukovici sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a prezentat, duminica seara, pozitia oficiala a Romaniei privind evenimentele din Ucraina si a cerut Federatiei Ruse incetarea operatiunilor militare declansate in Crimeea.

VIDEO Traian Basescu: Respect deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii cand conditiile vor fi indeplinite. Solutia cea mai rapida, adoptarea miercuri a unui nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a insistat, marti seara, dupa ce a discutat cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni, asupra necesitatii adoptarii de catre Parlament a unui nou program de guvernare, inainte de numi noii ministri. Basescu a precizat ca doreste acest lucru pentru ca guvernul sa aiba legitimitate deplina si pentru a evita asteptarea deciziei Curtii Constitutionale la contestarea depusa de parlamentarii PDL si PMP. UPDATE Premierul Ponta a mers la Palatul Cotroceni: M-am intalnit cu presedintele, dar nu am ajuns la nicio concluzie privind procedurile de urmat. Vom mai discuta si maine .

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei/ Securitatea Romaniei poate fi amenintata pe termen mediu si lung/ Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI

Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei, insa poate reprezenta o amenintare pe termen mediu si lung, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu: Aparitia unui nou conflict inghetat e de natura de a accentua instabilitatea regionala, si implicit se poate ajunge la conflicte armate, considera seful statului. Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale este o agresiune la adresa Ucrainei, mai spune Traian Basescu. El considera ca Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI, BM, daca este nevoie si cu UE, in asa fel incat sa aiba asigurate resursele pentru a nu intra in incetare de plati, iar pe de alta parte un astfel de acord sa duca la un proces de modernizare accelerata a statului ucrainean.

VIDEO Traian Basescu: Cer premierului sa treaca prin Parlament noul program de guvernare. Va asigur ca nu e o chichita, e o conditie a legitimitatii

Presedintele Traian Basescu i-a solicitat marti premierului Victor Ponta sa vina in fata Parlamentului cu un nou program de guvernare, pentru noua formula guvernamentala, inainte de a se prezenta pentru votul de investitura. Seful statului a precizat ca au aparut noi obiective asumate prin protocoale bilaterale care trebuie incluse in programul de guvernare si ca fortarea unui vot fara modificarea programului prezinta doua riscuri: hotararea sa fie atacata la Curtea Constitutionala sau sa se declanseze un conflict intre Presedintie si Parlament din cauza faptului ca se instaleaza o noua structura guvernamentala pe un program votat cu alta componenta politica. Vezi in articol principalele declaratii facute de seful statului.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Stire in curs de.

LIVE TEXT. Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00.

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Citeste si: CCR dezbate sambata, la ora 10. 00, contestatia privind Cabinetul Ponta III. UDMR va astepta decizia Curtii. Zgonea ameninta ca va scrie tuturor parlamentelor din UE Urmariti declaratiile presedintelui in format LIVE TEXT, pe romanialibera. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )