Libnet.ro
UNICEF

09:00

LIVE TEXT. Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00.

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Citeste si: CCR dezbate sambata, la ora 10. 00, contestatia privind Cabinetul Ponta III. UDMR va astepta decizia Curtii. Zgonea ameninta ca va scrie tuturor parlamentelor din UE Urmariti declaratiile presedintelui in format LIVE TEXT, pe romanialibera. ro. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Ora 18:00 Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu va sustine duminica, la ora 18:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

Avem Guvern. Basescu: Am ajuns la un acord cu Ponta. Voi valida ministrii azi, dar decizia CCR va produce efecte

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, astfel ca miercuri el va semna numirea noilor ministri, iar Guvernul urmeaza sa-si asumea raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, dupa o noua runda de negocieri intre presedinte si premierul Victor Ponta, care a avut loc dupa.

LIVE TEXT. Basescu vrea asumarea raspunderii actualului Guvern pe un nou program de guvernare.

Cititi declaratiile lui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: - Astazi s-a adoptat hotararea de numire a unui nr. de ministri. Voi respecta deciziile anterioare ale CC si voi numi toti ministri in momentul in care conditiile vor fi indeplinite. Cer sa existe o noua structura de guvernare. Citeste si: Guvernul Ponta III a trecut de Parlament. Premierul nu a ajuns la un acord cu presedintele Basescu - Nu a fost posibil acest lucru azi in Parlament, sunt doua optiuni: una este cea care pleaca de .

LIVE TEXT. Basescu: Voi respecta deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va respecta deciziile anterioare ale CCR privind numirea ministrilor si ca va semna decretele de numire dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe noul program de guvernare. Cititi declaratiile lui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: - Astazi s-a adoptat hotararea de numire a unui nr. de ministri. Voi respecta deciziile anterioare ale CC si voi numi toti ministri in momentul in care conditiile vor fi indeplinite. Cer sa .

LIVE TEXT. Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

Este legata cu pozitia noastra oficiala privind Ucraina. - Situatia din Ucraina nu este o amenintare directa si imediata la Romania. In acelasi timp, Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Europa este de natura a a accentua instabilitatea in regiune. - Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare la adresa Romaniei, insa aparitia unui conflict inghetat la Marea Neagra poate deveni pe termen mediu si lung o amenintare. - Consideram ca Ucraina este agresata .

Traian Basescu: Romania cere Federatiei Ruse sistarea operatiunilor care vizeaza Ucraina. Ianukovici sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a prezentat, duminica seara, pozitia oficiala a Romaniei privind evenimentele din Ucraina si a cerut Federatiei Ruse incetarea operatiunilor militare declansate in Crimeea.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )