Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIVE TEXT. Basescu vrea asumarea raspunderii actualului Guvern pe un nou program de guvernare.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu vrea asumarea raspunderii actualului Guvern pe un nou program de guvernare.

Cititi declaratiile lui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: - Astazi s-a adoptat hotararea de numire a unui nr. de ministri. Voi respecta deciziile anterioare ale CC si voi numi toti ministri in momentul in care conditiile vor fi indeplinite. Cer sa existe o noua structura de guvernare. Citeste si: Guvernul Ponta III a trecut de Parlament. Premierul nu a ajuns la un acord cu presedintele Basescu - Nu a fost posibil acest lucru azi in Parlament, sunt doua optiuni: una este cea care pleaca de . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Basescu: Voi respecta deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va respecta deciziile anterioare ale CCR privind numirea ministrilor si ca va semna decretele de numire dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe noul program de guvernare. Cititi declaratiile lui Traian Basescu, in format LIVE TEXT: - Astazi s-a adoptat hotararea de numire a unui nr. de ministri. Voi respecta deciziile anterioare ale CC si voi numi toti ministri in momentul in care conditiile vor fi indeplinite. Cer sa .

LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

LIVE TEXT. Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

Este legata cu pozitia noastra oficiala privind Ucraina. - Situatia din Ucraina nu este o amenintare directa si imediata la Romania. In acelasi timp, Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Europa este de natura a a accentua instabilitatea in regiune. - Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare la adresa Romaniei, insa aparitia unui conflict inghetat la Marea Neagra poate deveni pe termen mediu si lung o amenintare. - Consideram ca Ucraina este agresata .

Basescu: Vreau un guvern legitim. Ponta sa treaca in Parlament, prin asumarea raspunderii, noul program de guvernare

Update 14. 18 -Presedintele Traian Basescu i-a propus, marti, premierului Victor Ponta asumarea raspunderii Guvernului pe programul de guvernare, el spunand ca se poate face exceptie, prin decizia BP.

LIVE TEXT Ioana Petrescu, la audieri: Doresc un mai bun dialog cu mediul de afaceri. De asemenea, consider ca trebuie sa continuam acordurile cu FMI pentru a da un semnal ca suntem stabili in tara

Pana acum am colaborat foarte strans cu Ministerul Finantelor si ANAF. Am fost parte la negocierile cu FMI si Banca Mondiala. Doresc un mai bun dialog cu mediul de afaceri. Voi sustine programul de guvernare la care am si contribuit desi eram in Washington atunci cand a fost conceput. De asemenea, consider ca trebuie sa continuam acordurile cu FMI pentru a da un semnal ca suntem stabili in tara, a declarat ministrul propus pentru Finante, Ioana Petrescu la audierile din comisiile de specialitate din Parlament. HotNews. ro transmite LIVE TEXT audierile. Intra in text si vezi ce raspunde Petrescu la intrebarile membrilor comisiei.

Basescu: Cea mai rapida solutie, asumarea raspunderii pe un nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca s-a intalnit cu acesta, ca va respecta deciziile anterioare ale Curtii Constitutionale si ca va numi.

Ponta sa il treaca in Parlament, prin asumarea raspunderii

Update 14:40 Basescu: Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul program de guvernare si emit decretele la orice ora Traian Basescu a mentionat ca, daca Victor Ponta isi va asuma raspunderea pe programul de guvernare, seful statului are disponibilitatea de a emite la orice ora decretele de numire a noilor ministri si de a primi noua echipa guvernamentala la Cotroceni, pentru depunerea juramantului.

Basescu: Fortarea votului pentru noul Guvern fara modificarea programului risca atacarea la CC

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca fortarea unui vot in Parlament pentru noul Guvern fara modificarea programului de guvernare produce riscul atacarii la CC de catre 50 de parlamentari - ceea ce se va intampla - si al unui.

Cristian Tudor Popescu: Basescu vrea sa puna presiune pe Guvernul Ponta cu cererile UDMR

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Subiectiv, ca Basescu incearca sa puna presiune pe Guvernul Ponta pentru a accepta in programul de guvernare solicitarile.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )