Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu: Fortarea votului pentru noul Guvern fara modificarea programului risca atacarea la CC

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Fortarea votului pentru noul Guvern fara modificarea programului risca atacarea la CC

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca fortarea unui vot in Parlament pentru noul Guvern fara modificarea programului de guvernare produce riscul atacarii la CC de catre 50 de parlamentari - ceea ce se va intampla - si al unui. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu ameninta cu declansarea unui conflict constitutional Presedintie-Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca fortarea unui vot in Parlament pentru noul Guvern fara modificarea programului de guvernare produce riscul atacarii la CC de catre 50 de parlamentari - ceea ce se va intampla - si al unui.

Basescu, catre Ponta: Trebuie o legitimitate parlamentara pentru noul guvern. Cereti aprobarea Parlamentului

Update 14. 18Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- in scrisoare ii solicit ca inainte de a valida componenta noului guvern, prin asumarea raspunderii, sa treaca prin Parlament noul program.

Basescu trebuie sa accepte noul Guvern, altfel ar incalca grav Constitutia

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, astazi, speranta, in plenul reunit al Parlamentului, ca presedintele Traian Basescu va accepta noul Guvern, precizand ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012.

Premierul Ponta, discurs in Parlament: Basescu trebuie sa accepte noul Guvern

Premierul Ponta spera ca presedintele Basescu sa accepte noul Guvern. Primul ministru a precizat ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. El a aratat ca, in baza unei decizii a.

Blaga: PDL ataca la CC noul Guvern daca nu va fi asumat un nou program de guvernare

Grupurile parlamentare ale PDL au decis sa atace la Curtea Constitutionala hotararea Parlamentului pentru noul Guvern, daca nu va exista asumarea raspunderii pentru noul program de guvernare, a declarat, marti,.

Udrea: PMP va contesta noul Guvern la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, relateaza Mediafax. Citeste si: Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. Antonescu: Eu demisionez din functia de presedinte al Senatului Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu tine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, .

Elena Udrea: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, aratand ca Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta.

Elena Udrea, in Parlament: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern. Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada d.

Surse: USD ia in calcul un Guvern fara participarea UDMR

Uniunea Social Democrata ar planifica formarea unui guvern fara participarea maghiarilor, spun surse social-democrate pentru Digi24, motivand ca PSD nu ar fi de acord cu anumite conditii ridicate de UDMR. Cele.

Surse: USD planifica un Guvern fara UDMR.

Uniunea Social Democrata ar planifica formarea unui guvern fara participarea UDMR, sustin surse PSD citate de Digi 24. Motivul ar fi ca social-democratii nu sunt de acord cu cererile maghiarilor. Citeste si: Grija lui Marko Bela:Echipa Ponta nu trebuie sa se chinuiasca Cele doua formatiuni urmau sa discute duminica seara despre structura noului Guvern, insa aceste discutii au fost amanate pentru luni. Surse politice spun ca exista deja semne cum ca cele doua formatiuni au ajuns in impas.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )