Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu trebuie sa accepte noul Guvern, altfel ar incalca grav Constitutia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu trebuie sa accepte noul Guvern, altfel ar incalca grav Constitutia

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, astazi, speranta, in plenul reunit al Parlamentului, ca presedintele Traian Basescu va accepta noul Guvern, precizand ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ponta, discurs in Parlament: Basescu trebuie sa accepte noul Guvern

Premierul Ponta spera ca presedintele Basescu sa accepte noul Guvern. Primul ministru a precizat ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. El a aratat ca, in baza unei decizii a.

Basescu: Fortarea votului pentru noul Guvern fara modificarea programului risca atacarea la CC

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca fortarea unui vot in Parlament pentru noul Guvern fara modificarea programului de guvernare produce riscul atacarii la CC de catre 50 de parlamentari - ceea ce se va intampla - si al unui.

Udrea: PMP va contesta noul Guvern la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, relateaza Mediafax. Citeste si: Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. Antonescu: Eu demisionez din functia de presedinte al Senatului Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu tine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, .

Elena Udrea, in Parlament: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern. Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada d.

Blaga: PDL ataca la CC noul Guvern daca nu va fi asumat un nou program de guvernare

Grupurile parlamentare ale PDL au decis sa atace la Curtea Constitutionala hotararea Parlamentului pentru noul Guvern, daca nu va exista asumarea raspunderii pentru noul program de guvernare, a declarat, marti,.

Elena Udrea: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, aratand ca Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta.

Victor Ponta a prezentat noul Guvern in Parlament, sustinand ca Basescu trebuie sa-l accepte, altfel incalcand Constitutia

Premierul Victor Ponta prezinta in Parlament componenta noului Guvern, din care fac parte reprezentanti ai PSD, PC, UNPR. UDMR si independenti. Toti ministri au fost audiati in comisiile parlamentare si au.

Victor Ponta a prezentat noul Guvern in Parlament, sustinand ca Basescu trebuie sa-l accepte, altfel incalcand Constitutia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta prezinta in Parlament componenta noului Guvern, din care fac parte reprezentanti ai PSD, PC, UNPR. UDMR si independenti. Toti ministri au fost audiati in comisiile parlamentare si au.

Basescu, catre Ponta: Trebuie o legitimitate parlamentara pentru noul guvern. Cereti aprobarea Parlamentului

Update 14. 18Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- in scrisoare ii solicit ca inainte de a valida componenta noului guvern, prin asumarea raspunderii, sa treaca prin Parlament noul program.

Traian Basescu: Mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu vreau, dupa ce este cel mai corupt Guvern de dupa Revolutie, sa il mentin la putere impotriva Constitutiei. / Plus: De ce spune Traian Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce Victo

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, in legatura cu noul Guvern USD - UDMR, ca Mi se parea normal ca intr-o asemenea situatie premierul sa depuna mandatul si sa spuna: domnule presedinte, trebuie sa alcatuim un nou Guvern. ) Nu ma intereseaza sa fac un joc politic din asta, ma intereseaza sa nu creez un precedent neconstitutional. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )