Libnet.ro
UNICEF

12:00

Udrea: PMP va contesta noul Guvern la CCR.

România Liberă România Liberă,
Udrea: PMP va contesta noul Guvern la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, relateaza Mediafax. Citeste si: Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. Antonescu: Eu demisionez din functia de presedinte al Senatului Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu tine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, aratand ca Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta.

Antonescu: PNL nu va contesta noul guvern la CCR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca parlamentarii PNL vor vota impotriva noului guvern in care urmeaza sa intre si UDMR-ul. Antonescu a tinut sa precizeze ca liberalii nu vor contesta la CCR decizia de investire.

Elena Udrea, in Parlament: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern. Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada d.

Udrea: Daca Guvernul Ponta trece, PMP ataca decizia la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, luni, la B1 TV, ca, daca Guvernul Ponta III va trece prin Parlament, Miscarea Populara va ataca decizia la CCR. Citeste si: Blaga anunta finalizarea motiunii de cenzura: Liberalii sa fie barbati politici si s-o semneze Este evident ca Ponta a negociat in genunchi, a dat tot ce i s-a cerut, numai ca sa aiba sustinerea acestora, sa poata trece cu guvernul prin Parlament. Daca acest guvern va trece miercuri prin Parlament, Miscarea Populara va semna pentru .

Premierul Ponta, discurs in Parlament: Basescu trebuie sa accepte noul Guvern

Premierul Ponta spera ca presedintele Basescu sa accepte noul Guvern. Primul ministru a precizat ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. El a aratat ca, in baza unei decizii a.

Basescu trebuie sa accepte noul Guvern, altfel ar incalca grav Constitutia

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, astazi, speranta, in plenul reunit al Parlamentului, ca presedintele Traian Basescu va accepta noul Guvern, precizand ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012.

Blaga: PDL ataca la CC noul Guvern daca nu va fi asumat un nou program de guvernare

Grupurile parlamentare ale PDL au decis sa atace la Curtea Constitutionala hotararea Parlamentului pentru noul Guvern, daca nu va exista asumarea raspunderii pentru noul program de guvernare, a declarat, marti,.

Basescu: Fortarea votului pentru noul Guvern fara modificarea programului risca atacarea la CC

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca fortarea unui vot in Parlament pentru noul Guvern fara modificarea programului de guvernare produce riscul atacarii la CC de catre 50 de parlamentari - ceea ce se va intampla - si al unui.

Elena Udrea: Ponta se afla in mod ilegitim in functia de prim-ministru. PMP va ataca la CCR noul Guvern (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, luni, ca Victor Ponta se afla in mod ilegitim in functia de prim-ministru, in urma desfiintarii USL si a precizat ca Partidul Miscarea Populara va ataca la Curtea Constitutionala.

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30. Marti, NOUL GUVERN va merge in Parlament.

Votul de investitura al noului Guvern ar putea fi cerut marti Parlamentului. PNL, PDN si PNTCD au anuntat ca vor vota impotriva. Citeste si: Ponta se intalneste cu PPDD. UDMR va intra la Guvernare Hunor, vicepremier si ministru al Culturii SURSE) --- Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Inainte de acest anunt, mai exact in jurul orei 14. 30, liderii partidelor care fac parte din Uniunea Social-Democrata se vor intruni intr-o sedinta de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2566 seconds )