Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole. Seful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor. continuă pe B1

Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului.

Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole, dupa ce Camera Deputatilor, forul decizional in privinta acestui proiect, a adoptat in 18 februarie legea, admitand in parte obiectiile presedintelui din cererea de reexaminare a acestui proiect, informeaza Mediafax. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a spus, in plen, ca este o lege foarte buna si ca a profitat de cererea de reexaminare a presedintelui pentru a simplifica si mai mult procesul de vanzare a .

Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi,Decretul privind promulgarea Legii pentru reglementarea vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001, precum si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, dupa o noua runda de negocieri intre presedinte si premierul Victor Ponta, care a avut loc dupa.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

VIDEO Traian Basescu: Respect deciziile anterioare ale CCR si voi numi toti ministrii cand conditiile vor fi indeplinite. Solutia cea mai rapida, adoptarea miercuri a unui nou program de guvernare

Presedintele Traian Basescu a insistat, marti seara, dupa ce a discutat cu premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni, asupra necesitatii adoptarii de catre Parlament a unui nou program de guvernare, inainte de numi noii ministri. Basescu a precizat ca doreste acest lucru pentru ca guvernul sa aiba legitimitate deplina si pentru a evita asteptarea deciziei Curtii Constitutionale la contestarea depusa de parlamentarii PDL si PMP. UPDATE Premierul Ponta a mers la Palatul Cotroceni: M-am intalnit cu presedintele, dar nu am ajuns la nicio concluzie privind procedurile de urmat. Vom mai discuta si maine .

Traian Basescu: Romania cere Federatiei Ruse sistarea operatiunilor care vizeaza Ucraina. Ianukovici sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a prezentat, duminica seara, pozitia oficiala a Romaniei privind evenimentele din Ucraina si a cerut Federatiei Ruse incetarea operatiunilor militare declansate in Crimeea.

Presedintele Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa respecte Constitutia la investirea noului Guvern

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare primului ministru Victor Ponta in care ii cere sa respecte Constitutia la instalarea noului Guvern, potrivit unui comunicat al Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )