Libnet.ro
UNICEF

09:00

Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi,Decretul privind promulgarea Legii pentru reglementarea vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001, precum si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului.

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole. Seful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor.

Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole, dupa ce Camera Deputatilor, forul decizional in privinta acestui proiect, a adoptat in 18 februarie legea, admitand in parte obiectiile presedintelui din cererea de reexaminare a acestui proiect, informeaza Mediafax. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a spus, in plen, ca este o lege foarte buna si ca a profitat de cererea de reexaminare a presedintelui pentru a simplifica si mai mult procesul de vanzare a .

Basescu a dat unda verde Legii terenurilor agricole

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Basescu a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )