Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole, dupa ce Camera Deputatilor, forul decizional in privinta acestui proiect, a adoptat in 18 februarie legea, admitand in parte obiectiile presedintelui din cererea de reexaminare a acestui proiect, informeaza Mediafax. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a spus, in plen, ca este o lege foarte buna si ca a profitat de cererea de reexaminare a presedintelui pentru a simplifica si mai mult procesul de vanzare a . continuă pe România Liberă

Presedintele Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului.

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, Legea terenurilor agricole. Seful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor.

Basescu a promulgat Legea terenurilor agricole

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi,Decretul privind promulgarea Legii pentru reglementarea vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001, precum si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale.

Basescu a dat unda verde Legii terenurilor agricole

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Basescu a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr.

Premierul Ponta, la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Traian Basescu. Ponta a afirmat, dupa votul din Parlament, ca spera ca noul Guvern sa inceapa sa functioneze chiar.

Presedintele Basescu participa joi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul.

Premierul Ponta discuta din nou cu presedintele Basescu in incercarea de a debloca situatia noului guvern

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou miercuri cu presedintele Traian Basescu in incercarea de a gasi o solutie la deblocarea situatiei in care se afla noul guvern, Ponta III. Intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, seful statului a spus ca va numi ministri Guvernului Ponta III cand guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Victor Ponta: Declaratiile facute de presedintele Basescu arata doar gradul sau de iresponsabilitate

Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a luat act de declaratiile presedintelui Romaniei, Traian Basescu, cu privire la formarea noului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )