Libnet.ro
UNICEF

13:00

Problema defrisarilor ilegale, transata in sedinta CSAT. Ce mai cuprinde agenda discutiilor

România Liberă România Liberă,
Problema defrisarilor ilegale, transata in sedinta CSAT. Ce mai cuprinde agenda discutiilor

Marti, la ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Pe agenda discutilor se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, precum si participarea fortelor armate in strainatate. continuă pe România Liberă

Problema defrisarilor ilegale, transata in sedinta CSAT. Ce mai cuprinde agenda discutiilor de azi

Marti, la ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Pe agenda discutilor se afla defrisarile ilegale, Strategia nationala de aparare, precum si participarea fortelor armate in strainatate.

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

Iohannis: in problema defrisarilor, Guvernul sa ia masuri pentru schimbarea cadrului legislativ

ACTUALIZARE 18:20 in cadrul CSAT s-a decis ca Guvernul Romaniei sa ia masuri pentru schimbarea cadrului legislativ, in privinta defrisarilor ilegale, astfel incat sa existe o legislatie coerenta, clara si riguroasa in domeniu, potrivit presedintelui Klaus Iohannis.

CSAT se reuneste la ora 15:00: Strategia Nationala de Aparare si masuri de stopare a defrisarilor ilegale, pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se intruneste marti, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi figurand Strategia Nationala de Aparare a Tarii, impactul si masuri ferme de stopare a defrisarilor ilegale si stadiul programului de inzestrare a Fortelor Aeriene cu avion multirol, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Sedinta CSAT s-a incheiat, dupa doua ore si jumatate; Klaus iohannis face declaratii la ora 18.00

Sedinta CSAT, care a avut pe ordinea de zi mai multe subiecte, intre care defrisarile ilegale ale fondului forestier national, Strategia Nationala de Aparare a Tarii, evolutiile din Ucraina, s-a incheiat.

Sedinta CSAT a inceput; participa si premierul Victor Ponta

Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. 00, la reuniune fiind prezent si premierul Victor Ponta. Defrisarile ilegale ale fondului forestier national reprezinta una dintre temele care vor fi discutate, marti, la sedinta CSAT, alte subiecte vizand.

Miting cu scandal impotriva defrisarilor ilegale

O parte dintre protestatarii care au participat la mitingul de duminica, din Capitala, impotriva defrisarilor ilegale au fost ridicati de jandarmi.

Sedinta CSAT s-a incheiat. Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18.00

35 - Sedinta CSAT s-a incheiat in urma cu cateva minute. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va face declaratii de presa la ora 18. Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. La reuniune.

Klaus Iohannis face declaratii dupa sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT.

Ponta, prezent la sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, la reuniune fiind prezent si premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )