Libnet.ro
UNICEF

22:00

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului.

România Liberă România Liberă,
Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului.

Judecatorii au decis sa amane, luni, procesul lui Gigi Becali in care Penitenciarul Jilava a contestat regimul deschis de executare a pedepsei. Omul de afaceri nu s-a putut prezenta la proces din cauza viscolului. Noul termen a fost stabilit pe 24 februarie. La procesul de luni, Gigi Becali ar fi trebuit sa vina in fata magistratilor si sa isi sustina punctul de vedere, in conditiile in care oficialii de la Jilava spun ca el nu ar fi trebuit sa primeasca regimul deschis de executare a . continuă pe România Liberă

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului

Procesul lui George Becali a fost amanat, luni, din cauza viscolului. Latifundiarul din Pipera nu a putut fi dus luni la instanta de judecata din cauza drumurilor blocate de zapada din judetul Constanta, acolo.

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat.

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

Operatiuni dramatice de salvare in Buzau. Ambulantele ajung cu greu la cazurile de urgente din cauza viscolului si a ninsorilor abundente din ultimele ore. Mai multe gravide, dar si un copil cu convulsii au.

Tulcea: Patru drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Patru drumuri nationale din judetul Tulcea au fost inchise, sambata seara, din cauza viscolului puternic, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumuri inchise: DN22 Smardan Macin .

Vrancea: Trei drumuri nationale si patru judetene, inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale si patru judetene sunt inchise, sambata la pranz, in Vrancea, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse. Potrivit Mediafax, autoritatile din acest judet au luat.

Autostrazile A1, A2 si A3 si opt drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise, sambata, din cauza viscolului, relateazaB1 TV. Autostrazile A1 si A2 au fost inchise, temporar, pe anumite portiuni, din cauza unor accident in lant si din.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

Arges: 19 localitati, fara curent electric din cauza viscolului (VIDEO)

Peste 19. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 19 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata , din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )