Libnet.ro
UNICEF

09:30

Procesul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului incepe vineri la instanta suprema

Hotnews Hotnews,
 Procesul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului incepe vineri la instanta suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie incepe vineri judecarea dosarului in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. continuă pe Hotnews

UPDATE Procesul lui Liviu Dragnea privind fraudarea referendumului a fost amanat pentru 6 decembrie, dupa ce mai multi inculpati au spus ca nu au avocat. Judecatorii au atras atentia ca nu vor mai accepta astfel de motive

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 6 decembrie judecarea dosarului in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, scrie Agerpres.

Procesul lui Dragnea privind fraudarea referendumului, amanat pentru 6 decembrie

Procesul in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat de fraude la referendum a inceput cu o amanare. Procesul referendumului trebuia sa inceapa pe 18 februarie anul viitor, insa procurorii au cerut un termen.

Dosarul Referendumul. Liviu Dragnea ajunge vineri in fata magistratilor Curtii Supreme

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie vineri primul termen in dosarul Referendumul in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de aproape 100 de persoane, de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, din iulie 2012. Liviu Dragnea va fi judecat cu trei luni mai devreme, primul termen al procesului fiind stabilit initial pentru 18 februarie 2014.

VIDEO. Dosarul FRAUDA LA REFERENDUM. Liviu Dragnea, chemat in fata magistratilor ICCJ.

Jurnalista Sorina Matei a scris pe blogul personal ca premierul Victor Ponta a fabricat dosarul terenurilor Ioanei Basescu pentru a-l discredita pe procurorul Iulian Papici, cel care a instrumentat dosarul referendumului in care Liviu Dragnea este acuzat de frauda. // Trebuia facuta si inflamata public o anumita asa-zisa legatura care se dorea scoasa in evidenta: Lucian Papici - Traian Basescu. Care este scopul real al acestei actiuni? Daramarea unui foarte important .

CCR dezbate sesizarea Lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind Legea referendumului, prin care pragul de participare a fost redus la 30% din alegatorii inscrisi in liste, transmite Agerpres. In 23 octombrie, CCR a amanat discutiile din imposibilitate de constituire a completului de judecata. Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea invocand faptul ca legea modificata ar permite posibilitatea adoptarii prin referendum a unor masuri lipsite de .

CCR dezbate sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind Legea referendumului, prin care pragul de participare a fost redus la 30% din alegatorii inscrisi in liste, transmite Agerpres. In 23 octombrie, CCR a amanat discutiile din imposibilitate de constituire a completului de judecata. Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea invocand faptul ca legea modificata ar permite posibilitatea adoptarii prin referendum a unor masuri lipsite de .

Dosarul FRAUDA LA REFERENDUM. Liviu Dragnea, chemat in fata magistratilor ICCJ.

Vineri, se judeca primul termen in dosarul Frauda la referendum, in care sunt acuzati vicepremierul Liviu Dragnea si alte 74 de persoane. Dosarul Frauda la referendum este judecat cu trei luni mai devreme decat anuntase initial Inalta Curte, dupa ce instanta a admis cererea DNA. Citeste si: Dragnea: Dosarul Frauda la referendum a pornit pe baza reclamatiei unui mort. Omul a murit, s-a trezit in 2012 si s-a intors Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, in prezent .

Liviu Dragnea: Aseara am fost cu Ponta la mine, apoi la restaurant. Nu am fost implicati in alte lucruri

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca in cursul serii de miercuri a plecat cu premierul Victor Ponta de la Guvern catre apartamentul sau inchiriat, dupa care au baut impreuna o cafea la un restaurant, mentionand totodata ca nu au fost implicati in alte lucruri, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea neaga intalnirea cu Gino Iorgulescu: Aseara am fost cu Ponta la mine, apoi la restaurant. Nu am fost implicati in alte lucruri

Vicepremierul Liviu Dragnea neaga ca s-ar fi intalnit cu Gino Iorgulescu cu o seara inainte ca acesta sa fie ales presedintele LPF. Liderul PSD a declarat, joi, ca in cursul serii de miercuri a plecat cu premierul Victor Ponta de la Guvern catre apartamentul sau inchiriat, dupa care au baut impreuna o cafea la un restaurant, mentionand totodata ca nu au fost implicati in alte lucruri.

Fotbal si politica: Gino Iorgulescu, candidat la sefia FRF, s-a intalnit cu Victor Ponta, Liviu Dragnea si 10 oficiali ai cluburilor (sursa ProSport)/ Cum se imparte fotbalul romanesc in sfere de influenta politica: PSD si-a luat partea leului

Gino Iorgulescu, candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF), s-a intalnit luni seara la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si cu 10 oficiali ai cluburilor de fotbal, anunta ProSport. Presedintele FRF, Dumitru Dragomir, a acuzat in ultimele iesiri publice influente politice in alegerile FRF sustinand ca Gino Iorgulescu are legaturi cu diferiti politicieni locali importanti, evitand insa sa vorbeasca de prietenia veche a acestuia cu premierul Ponta. Gino Iorgulescu are anuntat votul acelor cluburi la care primariile sunt principalul finantator. HotNews. ro arata in iulie cum fotbalul romanesc a ramas o atractie majora pentru politicienii sau afiliatii lor aflati in cautare de imagine astfel incat majoritatea cluburilor au diferite influente politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )