Libnet.ro
UNICEF

12:00

Procesul lui Miron Mitrea s-a terminat: Ma simt usurat ca am iesit din politica. Iau in calcul orice, inclusiv o condamnare (VIDEO)

B1 B1,
Procesul lui Miron Mitrea s-a terminat: Ma simt usurat ca am iesit din politica. Iau in calcul orice, inclusiv o condamnare (VIDEO)

UPDATE: Miron Mitrea a iesit de la inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde s-a discutat un nou termen al dosarului in care acesta este judecat pentru coruptie. Procurorii au cerut o pedeapsa mai mare. continuă pe B1

Miron Mitrea, la finalul procesului de la iCCJ: Ma simt usurat ca am iesit din politica. Iau in calcul orice, inclusiv o condamnare (VIDEO)

UPDATE: Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, fostul social-democrat fiind asteptat in arestul Politiei. Detalii AICI)UPDATE: Miron Mitrea a iesit de la inalta Curte de.

Miron Mitrea s-a predat la o sectie de politie din Constanta. Fostul ministru, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Update 16. 00 - Miron Mitrea s-a predat la o sectie de politie din Constanta. Politistii il cautasera pe Mitrea la resedinta sa din Bucuresti pentru a-l duce in arest. Update 13. 00 - Miron Mitrea a fost.

Miron Mitrea s-a predat la o sectie de politie din Constanta. Fostul ministru va fi incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

Update - Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea va fi incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba. El a fost preluat vineri de politisti. Update - Miron Mitrea s-a predat la o sectie de.

Miron Mitrea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

Update - Miron Mitrea a ajuns la Penitenciarul Poarta Alba, vineri, in jurul orei 18. 00, si a fost plasat in carantina. Conform procedurilor, Miron Mitrea va fi plasat in carantina pentru 21 de.

Miron Mitrea s-a predat la IPJ Constanta si va executa cei doi ani de inchisoare la penitenciarul Poarta Alba (VIDEO)

20:Miron Mitrea s-a predat la IPJConstanta. Mitrea va executa cei doi ani de inchisoare cu executare la penitenciarul Poarta Alba din Constanta, dupa ce acesta si-a facut buletin de.

MIRON MITREA, CONDAMNAT DEFINITIV LA DOI ANI DE iNCHISOARE CU EXECUTARE, IRINA JIANU, CINCI LUNI

07: Miron Mitrea a declarat la iesirea de la inalta Curte ca nu regreta decizia de a demisiona si ca ia in calcul si o condamnare.

Irina Jianu: inchisoarea e singurul loc in care timpul trece in favoarea ta. Nu am nicio relatie cu mama lui Miron Mitrea

Fosta sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu a declarat vineri ca nu a avut nicio relatie cu mama lui Miron Mitrea, dar a mers cu aceasta in Grecia. Am fost cu mama lui Miron Mitrea in.

Irina Jianu: inchisoarea e singurul loc in care timpul trece in favoarea ta. Nu am nicio relatie cu mama lui Miron Mitrea (VIDEO)

Fosta sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu a declarat vineri ca nu a avut nicio relatie cu mama lui Miron Mitrea, dar a mers cu aceasta in Grecia. Am fost cu mama lui Miron Mitrea in.

VIDEO Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, decizia e definitiva

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost condamnat definitiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani de inchisoare cu executare, anunta Agerpres. Un complet de 5 judecatori a mentinut sentinta data in cazul lui Mitrea de instanta de fond. In schimb, a fost majorata suma confiscata de la Mitrea, respectiv de la 169 mii lei in prima instanta, la 327 mii de lei.

Miron Mitrea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba. Fostul ministru, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea a fost dus la Penitenciarul Poarta Alba, la cateva ore dupa ce instanta l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Mitrea este acuzat ca a luat mita de la Irina Jianu, fosta sefa a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4455 seconds )