Libnet.ro
UNICEF

10:00

Procuror suspendat din magistratura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procuror suspendat din magistratura

Procurorul George Balan a fost suspendat azi din magistratura fiind acuzat ca a divulgat informatii secrete penrsoanelor neautorizate, conform suselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

PROCURORUL George Balan, SUSPENDAT din magistratura.

Procurorul George Balan a fost suspendat, vineri, din magistratura si este cercetat pentru divulgare de informatii confidentiale persoanelor neautorizate, potrivit Realitatea TV. Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 17 septembrie, cererea procurorului George Balan, care a fost suspendat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, al carui membru era, ca urmare a punerii sub acuzare a magistratului pentru fapte de coruptie. George Balan a cerut suspendarea executarii .

PROCURORUL George Balan, propus pentru EXCLUDEREA din magistratura dupa doua suspendari ...

Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan , membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia dinn magistratura, spun surse judiciare. De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan , dupa ce , in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, .

George Balan, suspendat din functia de procuror, a decis CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea lui George Balan din functia de procuror ca efect a punerii in miscare, vineri, a actiunii penale in cazul sau de catre DNA. Actiunea a fost pusa in miscare pentru complicitate la savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii si de asociere pentru savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii.

George Balan a fost suspendat din functia de procuror de Consiliul Superior al Magistraturii

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea procurorului George Balan din functie, ca efect a punerii in miscare a actiunii penale in cazul sau de catre DNA, transmite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )