Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii cer arestarea lui Adrian Sobaru: El risca 7 ani de inchisoare

B1 B1,
Procurorii cer arestarea lui Adrian Sobaru: El risca 7 ani de inchisoare

Procurorii cer arestarea luiAdrianSobaru, angajatul TVR care a rupt cu masina o bariera a Palatului Victoria. El a fost adus, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 pentru a fi. continuă pe B1

UPDATE. Adrian Sobaru, audiat la Parchetul Judecatoriei S1. Procurorii cer arestarea angajatului TVR

Procurorii cer instantei arestarea preventiva a angajatului TVR Adrian Sobaru. Acesta a intrat, miercuri, cu masina in curtea Guvernului. Sobaru s-ar fi stropit cu benzina pe haine, iar in portbagaj ar fi avut butelii cu gaz.

Procurorii cer arestarea preventiva a lui Adrian Sobaru, dupa ce a intrat cu masina in bariera de la Palatul Victoria

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 l-au audiat, joi, pe Adrian Sobaru si au formulat pe numele acestuia propunere de arestare preventiva pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii.

Adrian Sobaru, audiat la Parchetul Judecatoriei S1

Procurorii vor decide daca vor cere instantei arestarea preventiva a angajatului TVR Adrian Sobaru sau daca acesta va fi cercetat sub control judiciar dupa ce barbatul va fi audiat joi la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1.

Protestatarul Adrian Sobaru afla daca va fi arestat dupa ce miercuri a intrat cu masina in gardul Guvernului

Adrian Sobaru, angajatul TVR carea intrat miercuri cu masina in gardul de la Palatul Victoria, rupand una dintre bariere, a fost dus joi dimineata la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 al Capitalei. Procurorii il vor duce in fata magistratilor cu propunerea de arestarea preventiva.

UPDATE. Adrian Sobaru, audiat la Parchetul Judecatoriei S1. Instanta a decis arestarea la domiciliu a angajatului TVR

Instanta a decis arestarea la domiciliu a angajatului TVR Adrian Sobaru. Acesta a intrat, miercuri, cu masina in curtea Guvernului. Sobaru s-ar fi stropit cu benzina pe haine, iar in portbagaj ar fi avut butelii cu gaz.

UPDATE. VIDEO. Adrian Sobaru, audiat la Parchetul Judecatoriei S1. Instanta a decis arestarea la domiciliu a angajatului TVR

Instanta a decis arestarea la domiciliu a angajatului TVR Adrian Sobaru. Acesta a intrat, miercuri, cu masina in curtea Guvernului. Sobaru s-ar fi stropit cu benzina pe haine, iar in portbagaj ar fi avut butelii cu gaz.

Adrian Sobaru, arestat 30 de zile la domiciliu: Nu mai am bani sa traiesc

20-Adrian Sobaru a fost arestat 30 de zile la domiciliu. Acesta a declarat, dupa decizia judecatorilor, ca isi regreta fapta si promite sa nu repete gestul. Eu imi cer scuze si promit ca nu.

Adrian Sobaru, adus in fata procurorilor, dupa ce a fost retinut pentru ca a rupt o bariera de la intrarea in Guvern

Adrian Sobaru, angajatul TVR carea intrat miercuri cu masina in gardul de la Palatul Victoria, rupand una dintre bariere, a fost adus joi dimineata la Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 al Capitalei. Procurorii urmeaza sa decida daca mentin ordonanta de retinere emisa de politisti aseara si daca il vor trimite in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Adrian Sobaru, eroul Antenei 3 in lupta anti-Basescu, a incercat sa intre cu masina in cladirea Guvernului / Radu Tudor: Genul acesta de gesturi, amplificate si mediatizate ii stimuleaza si pe altii sa faca la fel/ Adrian Sobaru a fost retinut de politie

Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului in decembrie 2010, a fost retinut de politisti dupa ce a intrat miercuri cu autoturismul personal in gardul Guvernului. Potrivit imaginilor de la locul accidentului difuzate de televiziunile de stiri, Sobaru nu a fost ranit grav. UPDATE ora 23. 00 Adrian Sobaru a fost retinut, miercuri seara, pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la sediul Guvernului, potrivit Mediafax.

VIDEO UPDATE Adrian Sobaru va fi arestat la domiciliu. Avocat: Sobaru a spus ca voia sa isi dea foc la Guvern, avea la el o sticla cu benzina

Judecatoria Sectorului 1 a decis, joi, ca Adrian Sobaru sa fie arestat la domiciliu, in dosarul in care este acuzat pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la sediul Guvernului, informeaza Mediafax. Potrivit avocatului acestuia, Sobaru le-a spus anchetatorilor ca miercuri avea la el o stica de jumatate de litru cu benzina si voia sa isi dea foc in fata sediului Guvernului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )