Libnet.ro
UNICEF

17:00

Procurorii DIICOT audieaza 46 de persoane intr-un dosar de trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
Procurorii DIICOT audieaza 46 de persoane intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri dimineata, 34 de perchezitii domiciliare in muncipiile Resita si Ploiesti intr-un dosar care vizeaza combaterea infractiunilor de trafic de droguri de risc, potrivit unui comunicat al institutiei. in urma perchezitiilor la sediile DIICOT au fost aduse pentru audieri 46 de persoane. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Capitala si alte trei judete intr-un dosar de infractiuni informatice

In dimineata zilei de luni au loc zeci de perchezitii DIICOT in Capitala si alte trei judete, Predeal, Ploiesti si Constanta intr-un dosar cu privie la infractiuni informatice, potrivit B1TV.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

In aceasta dimineata, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice efectueaza 61 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar cu un prejudiciu de 9 milioane euro, arata un comunicat emis de Politia Romana.

Fost primar din Arges, sub control judiciar, intr-un dosar de fraudare a bugetului local

Fostul primar al comunei argesene Calinesti Nicolae Gavrilescu si administratorul unei firme controlate de acesta au fost pusi sub control judiciar de procurori, intr-un dosar in care sunt acuzati ca au obtinut ilegal fonduri din bugetul localitatii, relateaza Mediafax.

Arges: Perchezitii la Primaria Calinesti, intr-un dosar de abuz, delapidare si evaziune fiscala

Politistii din judetul Arges fac, miercuri dimineata, 16 perchezitii la mai multe adrese, intre care si sediul Primariei comunei Calinesti, intr-un dosar de abuz in serviciu, conflict de interese, evaziune fiscala, delapidare si fals, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Mehedinti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani de 9 milioane de euro. Administratorul firmelor primarului de la Baia de Arama adus la audieri

In aceasta dimineata, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice efectueaza 61 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. 49 de persoane vor fi conduse la politie, pentru audieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )