Libnet.ro
UNICEF

18:30

Procurorii DIICOT au trimis in instanta dosarul Romgaz. Printre inculpati se afla Adriean Videanu si Ioan Niculae. Prejudiciul este estimat la 126 milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Procurorii DIICOT au trimis in instanta dosarul Romgaz. Printre inculpati se afla Adriean Videanu si Ioan Niculae. Prejudiciul este estimat la 126 milioane de dolari

Dosarul Romgaz, in care sunt investigate infractiuni de delapidare a acestei companii, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT. continuă pe România Liberă

Procurorii DIICOT cer arestarea a sapte traficanti. Printre acestia, fiul viceprimarului din Milcov si brancardierul de la Spitalul Slatina

Sapte persoane au fost retinute, in noaptea de marti spre miercuri, in urma audierilor-maraton de la DIICOT Olt, acestea fiind acuzate de organizarea unui grup infractional, trafic de droguri, operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive.

Ioan Niculae si Adriean Videanu, trimisi in judecata pentru delapidare in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministrul al Economiei Adriean Videanu si alte noua persoane au fost trimise astazi in judecata de DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro. Procurorii ii acuza de constituirea unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si complicitate la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Ioan Niculae si Adriean Videanu, trimisi in judecata alaturi de alte noua persoane, in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae, fost actionar majoritar si presedinte al SC Interagro S. , si fostul ministru al Economiei Adriean Videan, au fost trimisi in judecata alaturi de alte noua persoane de catre procurorii DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro, pentru constituirea unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si complicitate la delapidare.

Adriean Videanu si Ioan Niculae, trimisi in judecata in dosarul Romgaz. Prejudiciul: 280 de MILIOANE de lei

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a fostul ministru Adriean Videanu, dar si omul de afaceri Ioan Niculae, in dosarul Romgaz, pentru constituire de grup infractional.

Ioan Niculae si Adriean Videanu, trimisi in judecata pentru delapidare in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae, fostul ministrul al Economiei Adriean Videanu si alte noua persoane au fost trimise astazi in judecata de DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro. Procurorii ii acuza de constituirea unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si complicitate la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata.

Ioan Niculae, Adriean Videanu si alte noua persoane, trimisi in judecata in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri, Ioan Niculae, fost actionar majoritar si presedinte al SC Interagro S. , si fostul ministru al Economiei, Adriean Videan, alaturi de alte noua persoane, au fost trimisi in judecata de catre procurorii DIICOT in dosarul.

Doi afaceristi si un primar, retinuti de procurorii DIICOT Vaslui. Acuzatiile: exporturi fictive de mobila, infractiuni de crima organizata, economice si coruptie

Omul de afaceri vasluian Marius Chariton, patronul Gemini Stalker Vaslui, Vasile Romeo Grigoriu, patronul Romconfort Iasi, si Nelu Manole Caragata, primarul comunei vasluiene Poienesti, au fost retinuti de procurorii DIICOT Vaslui in aceasta noapte.

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem, in dosarul privind arhiva SIPA

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem, in dosarul privind arhiva SIPA. Procurorii investigheaza fapte de detinere fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat si neglijenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )